Οι μεγάλες διαδρομές των δύο καλλιτεχνών δίνουν ραντεβού την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή Σάββατο, για να αλλάξουν τα δεδομένα της διασκέδασης στην πόλη.

Όλες οι μουσικές απαντήσεις θα δοθούν στην μεγάλη πρεμιέρα των δυο καλλιτεχνών την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, με τον παλμό του αυθεντικού λαϊκού τραγουδιού, να «χτυπάει» στο ICON της συμπρωτεύουσας, Φρίξου 6, Θεσσαλονίκη - Tηλ: 2310 525 525

Ο Αντύπας εξήγησε τα της συνεργασίας με τον Λ. Πανταζή: «Αυτή η σκέψη ωρίμασε μετά από πολλά χρόνια και συναντιόμαστε με τον Λευτέρη Πανταζή στην Θεσσαλονίκη, για να κάνουμε αυτό που δεν κατόρθωσαν οι επιχειρηματίες της Αθήνας.

Θα βρεθούμε πάνω στην πίστα για 10 εμφανίσεις, και πιστεύω ότι θα είναι μια από τις καλύτερες στιγμές μας. Είμαστε δυο τραγουδιστές που έχουμε να δώσουμε πολλά, για να περάσουμε καλά κι εμείς και ο κόσμος που θα έρθει να μας ακούσει για να διασκεδάσει.

Εκτός από τα δικά μας προγράμματα, θα εμφανιστούμε στην πίστα και οι δυο μαζί για αρκετή ώρα, σχεδόν από τις 04:30 ως τις 05:50 μαζί. Ο καθένας κάνει τις προσωπικές του εμφανίσεις, αλλά λέμε καλησπέρα στον κόσμο τραγουδώντας μαζί, βγαίνει ο Λευτέρης Πανταζής, μετά εγώ και συνεχίζουμε μέχρι το πρωί για να περάσουν καλά οι φίλοι μας στην Θεσσαλονίκη.



Στην ερώτηση, ποια είναι τα αγαπημένα σου τραγούδια ο Αντύπας απάντησε: «Εγώ θα βγω με το “Σημάδι” το οποίο ξέρω ότι έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, και φέρνει πολύ γλύκες αναμνήσεις, το “Άραγε”.. Μάλιστα, θα παρουσιάσω το καινούριο μου τραγούδι που έγραψε ο γιο μου “Θα περάσουν κι άλλοι από το κορμί σου” που αρχίζει και αρέσει.



Θα περάσουμε και όλο το παλιό μας ρεπερτόριο “Μωρό μου καλησπέρα”- “Είμαι στα χάι μου – “Πωλείται” – “Καταιγίδα” – “Θα ντυθώ γαμπρός” – κτλ. Με τον Λευτέρη έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ δυνατό ποτ-πουρι με όλα τα αγαπημένα μας γνωστά τραγούδια.

Πιστεύω ότι στήσαμε ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα, και αυτό το λέω γιατί βλέπω και από τον Λευτέρη να έχει πολύ καλή διάθεση, και σας τονίζω ότι το κάνουμε με πολύ χαρά, γιατί αυτή η συνεργασία μέσα από την καρδιά μας..



Όσο αφορά πρόσφατη εμφάνιση του Αντύπα στην τηλεόραση, στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου πραγματικά «τα έσπασε», μας δήλωσε: «Έτσι μου είπε κι έμενα όλος ο κόσμος. Δόξα το Θεό, ήταν μια από τις εκπομπές που “έγραψε” πολύ θετικά στην συνείδηση του κόσμου. Μάλιστα, έπιασε τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχει σημειώσει η εκπομπή του ΣΚΑΙ, όπως μου είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η κ. Λάσκαρη».
Στην ερώτηση για τα επόμενα σχέδιά του απάντησε: «Να έχω την υγειά μου και βλέπουμε, και θέλω να σημειώσω ότι δεν κάνω σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Αυτή τη χρονιά πιστεύω ότι θα συμβούν όμορφα πράγματα και επιφυλάσσομαι. Έχω ετοιμάσει και τα νέα μου τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο 2020. Είμαι πολύ χαρούμενος αυτόν τον δίσκο τον δουλεύω πολλά χρόνια –πάνω από τρία- και πιστεύω να αρέσει πολύ στον κόσμο».



Για την συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο ο Αντύπας απάντησε: «Ήταν μια συνεργασία που πήγε πάρα πολύ καλά από τις πρώτες ημέρες και το χάρηκαν όλοι. Επειδή ο κόσμος μας αγαπάει πιστεύω ότι η συνεργασία μου με τον Λευτέρη Πανταζή στην Θεσσαλονίκη θα πάει καλύτερα.  Ξέρεις, μετά την μια επιτυχία πάντα ακολουθεί μια άλλη. Έτσι, αυτή τη σεζόν έχω δρομολογήσει ακόμα πιο όμορφες συνεργασίες με φίλους καλλιτέχνες, γιατί δεν έχω να μοιράσω τίποτα και με κανέναν. Εγώ πάντα όταν εμφανίζομαι έχω καλή διάθεση και θέλω να περνάω καλά και αυτό το μεταδίδω στον κόσμο που έρχεται να με ακούσει».



Για τον πόλεμο της ταμπέλας που είδαμε να συμβαίνει σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης αλλά και της Αθήνας, ό Αντύπας απάντησε: «Σε μας δεν υπάρχουν αυτά. Δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτά τα πράγματα και τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά. Ο κόσμος ξέρει ο καθένας μας τι έχει προσφέρει τι δουλείες έχει κάνει. Μάλιστα με τον Λευτέρη Πανταζή τα έχουμε μοιράσει τόσο καλά, που στο πρόγραμμα μας δεν φαίνεται ποιος είναι πρώτος η δεύτερος στην πίστα επάνω».

Τέλος, ο Αντύπας είπε: «Θέλω να σ ευχαριστήσω πολύ Γιάννη, και τα parapolitika.gr που πάντα προβάλλεται την δουλειά μου και τα τραγούδια μου που τόσο αγαπάει ο κόσμος».