Το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας Γιώργος Λάγιος παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;», στο Μέγαρο Μουσικής. Η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε εκεί και δημοσιογράφος της εκπομπής εξασφάλισε δηλώσεις από τον Γιώργο Λάγιο, αλλά και τη σύντροφό του Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έγινε ευρέως γνωστή από τη νίκη της στο GNTM.

Ο Γιώργος Λάγιος αναφερόμενος στο βιβλίο του, αποκάλυψε εάν θα ήθελε να γίνει πατέρας: «Η ανάγκη να κάνω ένα παιδί θα μου δημιουργηθεί όταν βρώ την κατάλληλη σύντροφο». Στη συνέχεια εξήγησε πως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η Κάτια Ταραμπανκό είναι η κατάλληλη γι’ αυτόν: «Η Κάτια δεν είναι έτοιμη τώρα να γίνει μητέρα, πρέπει να το αποφασίσουμε συνειδητά και όχι να γίνει από ατύχημα».

Όσο για το πώς αντέδρασε όταν είδε την κοινή φωτογράφηση της Κάτιας Ταραμπάνκο με τον πρώην σύντροφό της στον τελικό του GNTM, αποκάλυψε: «Κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν και καλό είναι να μην το σβήνει από τη ζωή του επειδή προχωράει. Όταν είδα το επεισόδιο με το μονόπετρο δεν ένιωσα ότι γίνεται κάτι λάθος ή ζήλεια. Όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν. Γιατί να το αποποιηθούμε»;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: