Συγκλονισμένοι παραμένουν, όπως είναι απολύτως λογικό, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, μετά τον εφιάλτη που έζησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν και έπεσαν θύματα ληστείας μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Ερυθραία.

Οι τραγουδιστές είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους, όμως -όπως δηλώνουν- συγκλονισμένοι.
«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε συγκλονισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά» ήταν το μήνυμα του Διονύση Σχοινά, όπως μεταφέρει ο ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή τραγουδίστρια, μετά την αναχώρησή της από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται επέστρεψε στο σπίτι της. Αφου πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο ιδιωτικό τους πάρκινγκ τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή όπλου την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς.

Οι δράστες ακινητοποίησαν την ίδια και τον γνωστό τραγουδιστή τους έδεσαν και τους φίμωσαν με μονωτική ταινία ενώ τους ρωτούσαν επιτακτικά πού έχουν χρήματα. Όλα έγιναν στις 5 παρά τα ξημερώματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με το όπλο απέιλησαν να τους σκοτώσουν έαν δεν τους έλεγαν που έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Οι ένοπλοι ληστές πήραν 40.000 ευρώ σε μετρητά, πλάκες ασήμι και εξαφανίστηκαν.