Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρυ, που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τα μίντια, να χαρακτηρίζεται από τα εφηβικά του χρόνια ως ο «φευγάτος» της οικογένειας, ωστόσο όπως φαίνεται και ο αδερφός του Ουίλιαμ είχε στο παρελθόν τις... σκοτεινές του στιγμές.

Η Βασιλική οικογένεια κρατάει καλά κρυμμένα τα μυστικά της. Παρ'ολα αυτά, ανά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολλές κρυφές πτυχές της σχέσης του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μιντλετον.

O Ουίλιαμ γνώρισε την Κέιτ όταν πήγε να σπουδάσει όμως εκείνη είχε ήδη σχέση με έναν συμφοιτητή της.

Όταν ο Ουίλιαμ πήγε να δει την Κέιτ σε μια επίδειξη μόδας, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και φαίνεται πως στην καρδιά της Κέιτ ο Ουίλιαμ είχε ηδη αντικαταστήσει τον τότε σύντροφό της.

Οι φίλοι του Ουίλιαμ

Η Κέιτ αντιπαθούσε από την αρχή της σχέσης τους τον κολλητό φίλο του Ουίλιαμ Γκάι Πέλι. Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, τον θεωρούσε ανώριμο και κακή επιρροή.

Το 2004, όταν ο Γκάι και ο Ουίλιαμ οργάνωσαν μια κρουαζιέρα μόνο για αγόρια στην Ελλάδα, η Κέιτ σκέφτηκε σοβαρά να χωρίσει. Την ίδια περίοδο, στην ζωή του πρίγκιπα φαίνεται να έμπαιναν διάφορες γυναίκες .

Δύο χρόνια αργότερα, το 2006, η Κέιτ προσκάλεσε τον Ουίλιαμ να κάνει Πρωτοχρονιά με τους γονείς της. Εκείνος τελικά αρνήθηκε και το ζευγάρι χώρισε. Ο πρίγκιπας εκείνη την εποχή ήθελε να περνάει τον χρόνο του φλερτάροντας με άλλες γυναίκες.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτουν πηγές από το παλάτι, ο Ουίλιαμ είπε στην Κέιτ να χωρίσουν από το τηλέφωνο. Η Κέιτ ήταν τότε στην δουλειά της, μια συνάδελφος την είδε να βγαίνει έξω, στο πάρκινγκ της εταιρείας, να μιλήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Και ενώ μετά το 2011 όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε, κάποιος θα περίμενε ο Ουίλιαμ να σοβαρευτεί, σύμφωνα με Βρετανικές εφημερίδες, ο πρίγκιπας συνεχίζει να… θαυμάζει το γυναικείο φύλο.

Το 2017, για παράδειγμα, ο φακός τον συνέλαβε στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών του να φλερτάρει ξανά με άλλες.