Στην κοπή της πίτας του θεάτρου Ριάλτο συνάντησε την Μάρα Δαρμουσλή η κάμερα του «Ευτυχείτε» και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Η καλλονή ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμωδία «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων», μίλησε για την στιγμή που ενημερώθηκε τον θάνατο του αδελφού της ενώ έριξε με στιλ την ατάκα της στην κριτή του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Η αλήθεια είναι πως εδώ ακριβώς, στη γωνία που βρισκόμαστε, έμαθα για τον θάνατο του αδελφού μου τρία λεπτά πριν βγω στη σκηνή με ένα τηλεφώνημα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή για την απώλεια του αδελφού της, Γιώργου.

«Ο Χρήστος Τριπόδης, ο οποίος παίζει και είναι παραγωγός στην παράσταση, μου πρότεινε να κόψει την επόμενη σκηνή ώστε μην βγω ξανά μιας και ήμασταν προς το τέλος. Του απάντησα πως δεν θα αλλάξει τίποτα. Βέβαια προσπαθώντας να κάνω αυτό που πρέπει, κοβόταν η φωνή μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά στο GNTM, για το οποία και σε παλαιότερη δήλωση είχε αναφερθεί στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μάρα Δαρμουσλή τόνισε με χαμόγελο:

«Άμα έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, τόσα πολλά λεφτά βγάζει πια στην Ελλάδα που τα έχει αφήσει και έχει μείνει εδώ;».