Η Εφη Γκούντα στο My Style Rocks παρουσίασε το κόνσεπτ της στην κριτική επιτροπή αλλά δεν κατάφερε να τους ενθουσιάσει. Η παίκτρια ντύθηκε για να πάει, όπως είπε, σε πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς και όπως είπε έμπνευση της ήταν η δεκαετία του 90' και η ταινία το «κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης θεώρησε το στυλ της αποτυχημένο και θέλησε να παρέμβει. Όπως θα δείτε της ζήτησε να ξεντυθεί και να ξαναφορέσει διαφορετικά κάποια από τα ρούχα της, κάνοντας την κοπέλα να ξαφνιαστεί με αυτό που της ζητούσε.

Δείτε το βίντεο:

Η Βασιλική Σουλάνη επίσης στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks επέλεξε να πάει σε ένα baby shower και ντύθηκε αρκετά… παιχνιδιάρικα καθώς στο κεφάλι της φορούσε μία στέκα με μπαλόνια ροζ και μπλε. Γενικότερα όλο το λουκ της παίκτριας ήταν σε ροζ και μπλε χρωματισμούς.

Η Βασιλική δεν άκουσε και τα καλύτερα για το στυλ της, όμως όλοι οι κριτές επεσήμαναν πως είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια και άξιζε έναν μεγαλύτερο βαθμό.

Στο τέλος όμως, ο Λάκης Γαβαλάς σηκώθηκε, πήγε δίπλα στη Βασιλική και της έσπασε τα μπαλόνια καταστρέφοντας το αξεσουάρ που μόνη της είχε δημιουργήσει. Μάλιστα, της είπε ότι το λουκ της «καθάρισε» μετά την παρέμβασή του, εννοώντας πως φαίνονταν -χωρίς αυτό- πιο όμορφα τα ρούχα της.