Μπορεί να μοιάζει περίεργο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και μάλιστα το συγκεκριμένο επιχειρηματικό εγχείρημα πάει πολύ καλά στις πωλήσεις.

Η σειρά κεριών με άρωμα αιδοίου είναι η νέα πρόταση της Gwyneth Paltrow, και τα οποία μπορεί να βρει όποιος θέλει στο site της, Goop.

Το κάθε κερί κοστίζει 75 δολάρια και όπως λέει στην ετικέτα του «Μυρίζει όπως το αιδοίο μου». Τα κεριά παρασκευάζονται από την εταιρεία αρωμάτων Heretic και σύμφωνα με πηγές, η ιδέα για αυτό το προϊόν φαίνεται να ξεκίνησε σαν αστείο μεταξύ της ηθοποιού και του ιδιοκτήτη της εταιρείας Heretica που ανέλαβε την παραγωγή του.

Οι δυο τους μύριζαν αρώματα, μέχρι που η Paltrow είπε ότι ένα άρωμα της μύριζε σαν αιδοίο, έτσι δόθηκε η ιδέα να κυκλοφορήσουν στην αγορά ένα κερί με αυτήν την μυρωδιά.



Το καλύτερο της υπόθεσης όμως είναι ότι τα πρώτα κεριά ξεπούλησαν αμέσως μετά την κυκλοφορία τους στο εμπόριο.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, το άρωμα του κεριού παρασκευάστηκε έχοντας ορισμένες πινελιές γερανιού, περγαμόντου, κέδρου, Ρόδου της Δαμασκού καθώς και σπόρους μολόχας.



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Πάλτροου πειραματίζεται με την συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό.

Εκτός από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, η Πάλτροου ετοιμάζεται και για την σειρά έξι επεισοδίων στο Netflix, με τίτλο «Goop Lab», όπου η ίδια και η ομάδα της εξερευνά ασυνήθιστες θεραπευτικές πρακτικές. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιανουαρίου.

View this post on Instagram

@camerondiaz told @elleusa that I can do 4 million things at once. 4 million things except put on a shirt. #ellewih

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on