Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το «Τατουάζ» δέχτηκε προτάσεις για να συμμετέχει σε τηλεοπτικά σίριαλ. Ο ίδιος μίλησε στη «Νέα Σελίδα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Ανδρέας Γεωργίου δεν του έκανε πρόταση για τις «8 Λέξεις».

Ο Ανδρέας Γεωργίου συνηθίζει να δουλεύει με τους ίδιους συνεργάτες. Σου έκανε πρόταση για τις «8 λέξεις»;
Όχι, δεν μου έκανε πρόταση. Αλλά ακόμα κι αν μου γινόταν πρόταση για τις «8 λέξεις», δεν σημαίνει ότι θα συνεχίζαμε τη συνεργασία μας. Νομίζω ότι τα πράγματα θα γινόντουσαν όπως έγιναν τελικά. Η αλήθεια είναι ότι μου έγιναν κι άλλες προτάσεις για σειρές, αλλά είχα αποφασίσει, ύστερα από ενάμιση χρόνο που έπαιζα στο «Τατουάζ», να μεσολαβήσουν κάποιοι μήνες που θα απείχα από την τηλεόραση. Δεν θα μου άρεσε και ως τηλεθεατής να με δω σε ένα άλλο σίριαλ, δύο μήνες μετά το τέλος του «Τατουάζ». Στο «Εζέλ» θα ξεκινούσαμε γυρίσματα τον Οκτώβριο για να αρχίσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο του 2020, οπότε θα υπήρχε ένα διάστημα για να «φύγει» ο Στέφανος από πάνω μου.

Αυτός είναι ο λόγος που είπες όχι στο «Γυναίκα χωρίς όνομα»;
Ναι. Μου πρότειναν ένα πολύ ωραίο ρόλο στο «Γυναίκα χωρίς όνομα» και τους ευχαριστώ, αλλά, όπως σου είπα, ήθελα να υπάρχει μία απόσταση.

Ξέρω ότι σου έγινε πρόταση για τηλεπαιχνίδι από τον Alpha. Αυτό γιατί δεν το έκανες;
Η παρουσίαση είναι ένα άλλο κεφάλαιο από την υποκριτική και θα με ενδιέφερε μόνο αν αισθανόμουν έτοιμος για αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση, είχα ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής, συμμετείχα στην ταινία «Χαλβάη 5-0» του Μάρκου Σεφερλή που θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες τον Φεβρουάριο και παράλληλα έκανα και ομιλίες. Δεν ήθελα στην παρούσα φάση να βάλω κι άλλο ένα καρπούζι κάτω από τη μασχάλη μου. Θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά που κάνω και σε ό,τι αφορά στο επάγγελμα του ηθοποιού ο δρόμος είναι μακρύς.

Μάλιστα, όταν ο Ντάνος ρωτήθηκε σχεδόν πριν από τρεις μήνες, αν θα έλεγε το «ναι» σε ενδεχόμενη πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου να παίξει στη σειρά «8 Λέξεις» έδωσε την ίδια απάντηση στη εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Δεν θεωρώ ότι θα έπαιρνα μέρος στις 8 λέξεις, γιατί έχουμε κάνει ο καθένας την πορεία του. Έχουν ξεκινήσει οι 8 λέξεις, εγώ έχω ξεκινήσει άλλα πράγματα, δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω», είχε πει τότε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.