Λίγο καιρό μετά το τέλος του GNTM, η Χαρά Παππά σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη «Στη φωλιά των Κου Κου», απαντά με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Γιώργου Κρικοριάν.

Ακόμα και σε αυτές που αφορούν στον αγαπημένο της, Μπουράκ Χακί.

«Τον γνώρισα σε νυχτερινό κέντρο. Κοιταζόμασταν πολλές ώρες, πέρασε ένα τρίωρο. Νομίζω ότι εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση, εκείνος νομίζει ότι την έκανα εγώ. Έφυγα πολύ νωρίς για Τουρκία, γνώρισα την οικογένειά του, γνώρισε τη δική μου. Δεν τον είχα δει στη σειρά.

Με την ηλικία σίγουρα τον μπαμπά μου τον “χτύπησε” λίγο. Δεν του ανακοίνωσα εγώ τη σχέση, του το ανακοίνωσε η αδερφή μου και η μαμά. Δεν είμαι τρελή, καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα χρόνια. Ο μπαμπάς μου είναι 52-53 και ο Μπουράκ είναι 47.

Όταν φτάσαμε στο χωριό του Μπουράκ άκουσα στη διαπασών να παίζει Πάολα. Είχε βάλει ο μπαμπάς του Πάολα, είχε μόνο αυτό το cd από Ελλάδα και ήθελε να ακούει μόνο ελληνική μουσική.

Η μαμά του έλεγε στον Μπουράκ “Είναι ένας άγγελος, μην την χάσεις”.

View this post on Instagram

#gqmanoftheyear2018 @burak_hakki

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on


Μένουμε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά επειδή πέθανε ο μπαμπάς του κι έχει χωράφια, έπρεπε να μείνουμε κάποιο καιρό στο χωριό του» αποκαλύπτει η Χαρά Παππά.

Τέλος, ξεκαθαρίζει η Χαρά Παππά ότι «γάμος όταν και αν γίνει, θα γίνει στην Ελλάδα».