Ο Τάσος Ιωαννίδης και η Άννα Μαρία Ηλιάδου τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα στο τελικό του GNTM, λόγω ύψους. Ο σύντροφος της νικήτριας του Greece’s Next Top Model, δίνει στην πρώτη του συνέντευξη «Στη φωλιά των Κου Κου» και μας λύνει όλες τις απορίες.

«Είμαστε πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Χαίρομαι πάρα πολύ που κέρδισε η Άννα Μαρία. Την κοιτάω και λιώνω από την πρώτη στιγμή και για πάντα νομίζω θα γίνεται αυτό το πράγμα.

Ασχολούμαι με την οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε μάντρες με συστήματα δόμησης, νοικιάζουμε σπίτια. Έχω κάνει ένα μικρό διαλειμματάκι λόγω της Άννας Μαρίας. Βοήθαγε και η Άννα Μαρία στη μάντρα.

Πάντα προέχει η δουλειά. Η Άννα Μαρία τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου. Μου έλειπε πάρα πολύ, στεναχώρια φουλ και κλάμα. Την καμάρωνα από την τηλεόραση, ήμουν πολύ περήφανος για εκείνη.

Όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω στον τελικό, έλεγα λες να στεναχωρηθεί αν δεν πάω και πήρα την απόφαση να πάω. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά και ούτε θέλω να έχω.

Όταν είχαμε πρωτογνωριστεί ήμασταν στο ίδιο ύψος. Μπήκε στο σπίτι 1.77 κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχει πάρει 2-3 πόντους ακόμα. Έχει ψηλώσει.

Τσακωνόμαστε πάρα πολύ. Εγώ ζηλεύω» παραδέχεται ο Τάσος Ιωννίδης.

«Θέλω να είναι ευτυχισμένη δίπλα μου», δηλώνει για την Άννα Μαρία Ηλιάδου.