Μετά την πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή που απέρριψε η μια εκ των δυο νικητριών του ριάλιτι μοντέλων έχει βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά.

Όπως έχει γραφτεί εδώ και μέρες η Κάτια Ταραμπάνκο στο επεισόδιο του τελικού του GNTM 2 είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον Γιάννη Χαλβατζή.

Ο ίδιος όπως είδαμε το βράδυ του τελικού της είπε πως θέλει να την παντρευτεί και πως στην τσέπη του υπάρχει κάτι για εκείνη με το μοντέλο να μην μπορεί να πει κάτι και να παθαίνει σοκ. Λίγο μετά του είπε πως δεν ήταν η σωστή στιγμή για να το συζητήσουν αυτό και πως στόχος της ήταν μόνο το shooting.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Κάτια έχει χωρίσει από τον Γιάννη Χαλβατζή εδώ και 1.5 μήνα και ήδη έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Λάγιου με τον οποίο μάλιστα διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό μαγαζί.

Μάλιστα ο πρώην πλέον σύντροφός της επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους και ρωτήθηκε για την νέα της σχέση:

«Δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το τομέα της ζωής της, δεν μου πέφτει λόγος πλέον. Δεν βλέπω πως μπορεί να επιβαρυνθεί το προφίλ της όμως από ένα νέο ξεκίνημα, αντιθέτως επειδή την ξέρω θα σου πω ότι όπως και εγώ έτσι και εκείνη δεν κάνουμε τίποτα τυχαία και απερίσκεπτα.

Όλα είναι αρκετά μελετημένα από πλευρά της και είχε όλο το χρόνο να το κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει, έχει στόχους και δουλεύει για αυτούς. Like a boss», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χαλβατζής.