Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μίλησε για την καριέρα της, τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και το πρόβλημα υγείας της.

Αρχικά η ηθοποιός μίλησε για την αρχή της καριέρα της και τις σπουδές της στην Γαλλική Φιλολογία. «Ήθελα να γίνω διερμηνέας στην ΕΟΚ. Πιο πιθανό ήταν να παρατήσω την δραματική σχολή παρά την φιλολογία», είπε χαρακτηριστικά.

Για την απόφαση της να φύγει από το πατρικό της σε ηλικία 27 ετών, είπε: «Έφυγα από το σπίτι μου όταν παντρεύτηκα. Όταν έφυγα για έναν χρόνο για να σπουδάσω στην Θεσσαλονίκη πήρα 10 κιλά, έπαθα μόλυνση, έβγαλα σπυράκι, όλα τα έπαθα. Δεν μπορούσα να φύγω λόγω οικονομικών, δεν μπορούσα να συντηρήσω ένα σπίτι, δεν ήμουν μαμμόθρεφτο»

Για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ανέφερε: «Παντρεύτηκα στα 27. Με τον Βασίλη μέναμε ο ένας πάνω στον άλλον, μαζί με το συγκρότημα, αλλά και την μαμά του. Πάντα θυμάμαι ένα χάος μέσα στο σπίτι. Εγώ πήγα στο σπίτι του Βασίλη. Με έπαιρνε η μαμά μου και μου έλεγε “Δεν τρέπεσαι να είσαι σπιτωμένη”. Με λυπήθηκε ο Βασίλης και έτσι μου έκανε πρόταση γάμου και εγώ του είπε θα το δούμε»


View this post on Instagram

10.000 followers!! Σας ευχαριστουμε!!😄💕🙏🙏

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on


Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ράντου το μεσημέρι του Σαββάτου 30/11/2019 στην εκπομπή The Dot μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Αχ Ελένη», μία περίοδο της ζωής της που όπως αποκάλυψε ήταν πολύ πιεσμένη.

«Τότε που έκανα το “Αχ Ελένη”, ξυπνάω μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού, αυτό λέγεται διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα.

View this post on Instagram

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!! ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ💛

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on

Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι. Πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες» αποκάλυψε για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η Ελένη Ράντου.


«Έγραφα το “Αχ Ελένη” με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε», είπε η Ελένη Ράντου.
View this post on Instagram

Blue Jasmine! Coming soon!🦋 @downtownmaggr

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on


View this post on Instagram

!!!!!!!

A post shared by Eleni Rantou (@eleni_rantou) on



Για το πρόβλημα υγείας που έπαθε, είπε: «Όταν έκανα το “Άχ Ελένη” έπαθα Διπλωπία, το κάθε μάτι μου έβλεπε αλλού. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση και όλο αυτό κράτησε έξι μήνες. Μου έγινε μάθημα όμως, να μην πιέζομαι τόσο πολύ. Από τότε πάσχω με ημικρανίες επειδή ζορίστηκα τόσο πολύ. Ξεκίνησα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε χωρίς όμως να γνωρίζω πως και γιατί»


Τέλος η ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», λέγοντας: «Εγώ το έχω αφήσει πίσω, αλλά το “Κωνσταντίνου και Ελένης” με κυνηγάει. Νομίζω ότι μας χρησιμοποιούν σαν πρόμο για το “Καφέ της Χαράς”. Υπάρχει μια νοσταλγία, αλλά δεν νομίζω πως θα το ξανά έκανα. Ζηλεύω αρκετά της “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και το Netflix».



H Eλένη Ράντου κάνει flashback στην καριέρα της: