Aπό κάστινγκ του Madame Figaro πέρασαν στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι, με σκοπό τρεις από αυτές να ξαναμπούν στο σπίτι.

Ωστόσο, υπήρξαν έξι μοντέλα που δεν συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Μία από αυτές ήταν και η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τον λόγο που δεν θέλησε να επιστρέψει στο ριάλιτι, ενώ παράλληλα έκανε τη δική της πρόβλεψη για τη νικήτρια.

«Ασχολούμαι με την υποκριτική πάρα πολλά χρόνια. Ο Νίκος (Μουτσινάς) μου έκανε και θέατρο στη σχολή που ήμουν και έχουμε άμεση σχέση. Παίζω από πολύ μικρή, οπότε το συνεχίζω αυτό και λογικό είναι να συνεχίζω την καριέρα μου πάνω στο θέατρο. Όλες είχαμε αυτή την πρόταση. Όποια ήθελε πήγε, όποια δεν ήθελε δεν πήγε», δήλωσε η Λυδία.

Όσο για την επιστροφή της Πόπης που ήταν μία εκ των τριών, μαζί με την Ελευθερία και την Εμμανουέλα που επέστρεψαν, η Λυδία είπε ότι «ήταν πολύ καλό που μπήκε η Πόπη, για να δείξει ότι έχασαν οι κριτές που την έδιωξαν, και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες».

«Θέλω να κερδίσει η Άννα - Μαρία και το πιστεύω κιόλας», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

Πολλές φήμες πυροδότησε η κοινή εμφάνιση της πρώην διαγωνιζόμενης του GNTM, Λυδίας, και του Γιάννη Σπαλιάρα σε θεατρική πρεμιέρα.

Οι δυο τους, όπως φαίνεται, κατέφτασαν μαζί στο θέατρο, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους με ερωτήματα...

Όταν ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για την κοινή τους εμφάνιση και οι δύο, τόνισαν ότι συναντήθηκαν στην είσοδο. Ωστόσο, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε ότι μετά την παράσταση, η βραδιά της Λυδίας και του Γιάννη συνεχίστηκε σε εστιατόριο σούσι μαζί με παρέα. Ο δημοσιογράφος επιμένει πώς κάτι «ύποπτο» συμβαίνει εδώ. Μήπως έχουμε νέο έρωτα στην πόλη; Ο καιρός θα δείξει.