Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη στα γυρίσματα της εκπομπής “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, όπου πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Δημήτρης Μπάσης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του μαγνητοσκοπούσαν το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο κι ενώ το κέφι είχε ανάψει για τα καλά, ο Ντάνος πήρε ένα πιάτο για να το σπάσει.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, πέταξε το πιάτο, το οποίο κατά λάθος χτύπησε τον Δημήτρη Μπάση στο κεφάλι! Ευτυχώς, ο τραγουδιστής δεν τραυματίστηκε. Το γύρισμα διακόπηκε για μερικά λεπτά, καθώς η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και συνεχίστηκε κανονικά λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε συγγνώμη από τον Δημήτρη Μπάση και δεν δημιουργήθηκε κάποιο θέμα ανάμεσά τους. Στο γύρισμα συμμετείχαν οι: Γιώτα Νέγκα, Φωτεινή Δάρρα, Κρατερός Κατσούλης, Ευαγγελία Μουμούρη, Σάσα Σταμάτη, Ράνια Κωστάκη, Σόφη Πασχάλη, Ηλίας Γκότσης, Κωνσταντίνα Κομμάτα και άλλοι.

Ο Ντάνος καθόταν ανάμεσα στην Σάσα Σταμάτη και την Ράνια Κωστάκη, οι οποίες έμειναν άφωνες για μερικά δευτερόλεπτα μετά το συμβάν.