Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτης στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για τη σχέση με τα social media και τα αρνητικά σχόλια που κατά διαστήματα έχει δεχθεί σε αυτά.

«Στα social media, η βασική μου ένσταση είναι ότι χάνεις στιγμές από τη ζωή σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Πρέπει να τα χρησιμοποιείς σαν εργαλείο δουλειάς αλλά χάνεις στιγμές από τη ζωή σου».

«Η βασική μου ένσταση όσον αφορά τα social media είναι ότι χάνει στιγμές από τη ζωή σου. Να το χρησιμοποιείς σαν εργαλείο και για τη δουλειά σου και για να προωθείς τη δουλειά σου, οι επώνυμοι έχουμε και την ευκαιρία να κάνουμε και διαφημίσεις και καλές συνεργασίες που θα μας φέρουν και χρήματα, όμως χάνεις και στιγμές από τη ζωή σου», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για το αν έχει δεχτεί ποτέ κύμα μαζικού σχολιασμού στα κοινωνικά δίκτυα, ο σεναριογράφος και ηθοποιός είπε πως όταν είχε πάει στο Pride τον Ιούνιο «είχα βάλει τη φωτογραφία μου από το Pride μπήκαν κάποιοι και είτε έστειλαν προσωπικό μήνυμα είτε έγραψαν από κάτω πράγματα τα οποία ήταν υβριστικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι τους ήρθε. Για ποιο λόγο; Ποιος τους είπε ότι έχουν δικαίωμα; Κάπως δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι αν εγώ είμαι κάπου, έχω πάει κάπου. Δεν ζήτησα ποτέ τη γνώμη κανενός.

Είναι άσχημο αυτό που έχει γίνει στα social media. Νομίζω ότι έχουμε μπει όλοι σε μια διαδικασία να είμαστε λιγότερο διακριτικοί, να νομίζουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον τρόποι συμπεριφοράς, ότι ο καθένας μπορεί να βρίσει όποιον θέλει. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι».

«Δεν μου εύχονται τώρα να πεθάνω, παλαιότερα είχε γίνει και αυτό» αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.