Ακόμα μία ανατρεπτική μουσική σύμπραξη κορυφής επεφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος, όταν εμφανίστηκε ως guest στην συναυλία του Guy Manoukian, το βράδυ της Δευτέρας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. O «Νομάς της Μουσικής» Guy Manoukian −όπως έχει χαρακτηριστεί από διάφορα διεθνή μέσα, καθώς για εκείνον κάθε τραγούδι αποτελεί κι ένα καινούργιο ταξίδι που αντανακλά τις ρίζες του − ήρθε  για πρώτη φορά στην Ελλάδα Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Στη σκηνή μαζί του εμφανίστηκε ως special guest o Αντώνης Ρέμος σε μια μουσική συνάντηση που μάγεψε το κοινό, φέρνοντας ακόμη πιο κοντά δύο λαούς που είναι βαθιά συνδεδεμένοι εδώ και χρόνια με στενούς δεσμούς φιλίας. Συγκεκριμένα, ο παγκοσμίου φήμης Λιβανοαρμένιος πιανίστας και συνθέτης διασκεύασε με το μοναδικό του τρόπο μερικά από τα πιο επιτυχημένα κι αγαπημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και η επιτυχημένη τους συνύπαρξη απέσπασε θερμό χειροκρότημα ενώ ευχαρίστησε δημόσια   τον  pr Γιώργο Ντάβλα  που είχε αναλάβει την επικοινωνία.

Ο Guy Manoukian μιλούσε στον κόσμο κατά της διάρκεια  της συναυλίας του πότε με χιούμορ και πότε παίρνοντας μηνύματα για την αγάπη που τον ενώνει με την Ελλάδα και τα κοινά στοιχεία που έχουν οι δυο λαοί. Φυσικά όταν υποδέχτηκε τον Αντώνη Ρέμο πάνω στη σκηνή άρχισε να τον «πειράζει»  λέγοντας του πως  θέλει να του ζητήσει να ερμηνεύσει τα αγαπημένα του τραγούδια.

Μετά το τέλος της ανεπανάληπτης συνύπαρξής τους και αφού αποθεώθηκαν από το κοινό, υποδέχτηκαν λίγους φίλους σε μια μίνι δεξίωση που έγινε προς τιμήν τους. Εκεί ο Guy Manoukian χαμογελαστός και σεμνός φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές τους και ήπιε στην υγεία τους. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε αποκλειστικά στο Secret για την εμπειρία του «Έχουμε πολλά κοινά. Είστε υπέροχοι άνθρωποι, ένιωσα τη ζεστασιά πάνω στην σκηνή. Ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Είστε απίστευτοι!» δηλώνει κατενθουσιασμένος ενώ εκφράζει και τα την αγάπη του για τον Αντώνη Ρέμο «Είναι ένας ζωντανός θρύλος ο Αντώνης, πολύ δυναμικός, ξεχωριστός. Είμαι ερωτευμένος με τα τραγούδια του. θα ήθελα πολύ να συνεργαστούμε και πάλι» ολοκληρώνει.  Ο Αντώνης Ρέμος με το που έκανε την είσοδό του αποθεώθηκε από τους φίλους του «Αν δέχομαι τέτοιο χειροκρότημα για τέσσερα τραγούδια τι θα γίνει  όταν  κάνω ολόκληρο πρόγραμμα;» είπε χαριτολογώντας! Οι δυο καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν μαζί, μίλησαν με  τους φίλους και θαυμαστές και συγκινήθηκαν στο τέλος όταν αναφέρθηκαν στην υπέροχη κοινή «στιγμή» τους πάνω στην σκηνή.


Η ΣΠΥΡΙΔΟΎΛΑ ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ GUY MANOUKIAN