Βίντεο που «καίει» τον πρίγκιπα Άντριου έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της Βασίλισσας Ελισάβετ ψεύδεται ασυστόλως.

Όχι μόνο του αρέσει να πηγαίνει σε κοσμικά πάρτι, αλλά χορεύει σφιχτά με νεαρές κυρίες και ιδρώνει...

Χθες, σε μία προσπάθεια να πείσει τον βρετανικό λαό ότι δεν του αρέσουν τα πάρτι κι ότι ουδέποτε έκανε σεξ με μια από τις κυρίες που ανήκαν στο χαρέμι του εκατομμυριούχου Τζέφρι Έπσταιν, την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, όταν ήταν ανήλικη, ο πρίγκιπας Άντριου απέτυχε παταγωδώς. Δεν έπεισε όχι μόνο τους Βρετανούς αλλά ούτε και τη δημοσιογράφο του BBC στην οποία παραχώρησε συνέντευξη.

«Μπορώ να σας πω κατηγορηματικά ότι δεν συνέβη», απάντησε ο πρίγκιπας Αντριου αναφερόμενος στην κατηγορία που του απηύθυνε η Βιρτζίνια Ρόμπερτς ότι εξαναγκάσθηκε σε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του όταν ήταν 17 ετών στο Λονδίνο το 2001 και στη συνέχεια άλλες δύο φορές στην Νέα Υόρκη και στο ιδιωτικό νησί του Τζέφρι Επστάιν στην Καραϊβική.

Η συνέντευξή του στο BBC ήταν χθες πρωτοσέλιδο θέμα στις περισσότερες βρετανικές κυριακάτικες εφημερίδες. Σήμερα, ο πρίγκιπας Αντριου διαψεύδεται από βίντεο και φωτογραφίες που τον απεικονίζουν να φλερτάρει με νεαρές κυρίες σε κοσμικά πάρτι.

Prince Andrew & the Epstein Scandal: The Newsnight Interview - BBC News

Το βίντεο έγινε στη Γαλλική Ριβιέρα τον Ιούλιο του 2008

Στο βίντεο του 2007 διασκεδάζει με αιθέριες υπάρξεις στη Γαλλική Ριβιέρα. Χορεύει αγκαλιάζοντας σφιχτά διάφορες όμορφες νεαρές, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο πρίγκιπας Άντριου απεικονίζεται και σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα και τον δείχνουν να κρατάει αρκετές γυναίκες από τη μέση και να τους μιλάει στο αυτί.

Όπως γράφει η εφημερίδα, ο πρίγκιπας απεικονίζεται στο άγριο πάρτι που οργάνωσε ο μεγιστάνας του κρασιού Κλοντ Οτ στη Γαλλική Ριβιέρα τον Ιούλιο του 2008.

Ντυμένος στα λευκά, εθεάθη να συνομιλεί με αρκετές αιθέριες υπάρξεις και να τις πλησιάζει πολύ... κοντά.

Ένα χρόνο νωρίτερα, τον Ιούλιο του 2007, φωτογραφίες από ένα άλλο πάρτι, τον δείχνουν στο Σεν Τροπέ να χορεύει με διάφορες κυρίες, όπως την Καναδή Πασκάλ Μπουρμπό και την Αμερικανίδα Κρις φον Ασπεν , η οποία μάλιστα έβγαλε την γλώσσα της σαν να τον έγλυφε την ώρα που ο ίδιους κοιτούσε χαμογελαστός στο φακό.

Επτά χρόνια νωρίτερα, ο πρίγκιπας Αντριου γνώρισε το καλλίπυγο μοντέλο από τη Γερμανία, Χάιντι Κλουμ, σ΄ ένα αποκριάτικο πάρτι , το «Hookers and Pimps», που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Η «σεξουαλική σκλάβα» του Επστάιν υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας ίδρωνε πολύ

Στην κατάθεσή της, η «σεξουαλική σκλάβα» του εκατομμυριούχου Επστάιν υποστηρίζει ότι αυτή και ο πρίγκιπας πέρασαν μια βραδιά στο Λονδίνο, όπου όπως αναφέρει ο πρίγκιπας Άντριου ίδρωνε πολύ ενώ χόρευαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

«Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα με τον ιδρώτα, γιατί έχω μια περίεργη ιατρική πάθηση που δεν μου επιτρέπει να ιδρώνω ή να ιδρώνω εκείνη την περίοδο γιατί είχα υποστεί κάτι σαν υπερβολική δόση αδρεναλίνης από πυροβολισμό που είχα δεχθεί και έτσι δεν μπορούσα να ιδρώσω», απάντησε στη συνέντευξη του», δήλωσε χτες ο Βρετανός πρίγκιπας.

«Αν εγώ ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, βγάλω κάποια φωτογραφία, και βγάζω πολύ πολύ λίγες φωτογραφίες, δεν θα αγκαλιάσω και δεν θα κάνω δημόσιες εκδηλώσεις στοργής, δεν είναι κάτι που κάνω», πρόσθεσε. Ωστόσο, το βίντεο και οι φωτογραφίες δείχνουν ότι όχι μόνο ιδρώνει αλλά και χορεύει σφιχταγκαλιασμένος με αιθέριες υπάρξεις.