Μετά από αρκετό καιρό διαζευγμένη η Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να βγαίνει ραντεβού προκειμένου να βρει ξανά  έναν σύντροφο ζωής.  Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ.

Η 44χρονη ηθοποιός «έχει βγει κάποια ραντεβού» ανέφερε μια πηγή στο Us Weekly, επιμένοντας ωστόσο πως «δεν είναι κάτι σοβαρό» που να οδηγήσει σε ειδύλλιο. «Δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα να γνωρίσει κάποιον άλλον, αλλά δεν είναι η πρώτη της προτεραιότητα» εξήγησε η πηγή. «Αυτή την περίοδο εστιάζει κυρίως στα παιδιά της, την δουλειά της και την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαζυγίου της».

Η Αντζελίνα Τζολί και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ νομικά είναι ελεύθεροι από τον Απρίλιο του 2019 παρόλο που ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους το 2016, μετά από δύο χρόνια γάμου και πάνω από μία δεκαετία ως σύντροφοι και γονείς. Το διαζύγιο μπορεί να ήταν δύσκολο και ακόμη να υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά τουλάχιστον οι δυο τους έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία για την επιμέλεια των 6 παιδιών τους.

Κι ενώ η πηγή δήλωσε στο Us Weekly πως η Αντζελίνα Τζολί θα επιστρέψει «αναμφίβολα στα ραντεβού», μόλις το διαζύγιό της οριστικοποιηθεί, μια άλλη πηγή πρόσφατα δήλωσε στο ίδιο περιοδικό πως η ηθοποιός «δεν πρόκειται ποτέ να παντρευτεί». Η πηγή μάλιστα πρόσθεσε: «Ένιωσε πως ο Μπραντ την πίεζε για να παντρευτούν και αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελε ποτέ να κάνει».

Αυτή η πίεση, μάλιστα, μπορεί να οδήγησε σε αισθήματα «δυσαρέσκειας» απέναντι στον πρώην της, σύμφωνα με μία τρίτη πηγή που μίλησε στο Us Weekly, που ισχυρίζεται πως η Αντζελίνα Τζολί θέλει «να τον κάνει να νιώθει υπεύθυνος επειδή πιστεύει ότι έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή την δική της και των παιδιών της».