Κριός
Άγχος με τα επαγγελματικά σας έχετε. Χαλαρώστε δε θα γίνει κάτι κακό. Πρέπει απλά να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση με τους συναδέλφους σας. Καλά στα ερωτικά ασχολίαστο. Σας κατατρώει τον χρόνο η δουλειά. Ανοίξτε τα μάτια σας στα ερωτικά. Έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Ταύρος
Ηρέμησε με την ανάγκη σου να έχεις σχέση. Θα έρθει από μόνη της. Τα εργασιακά σου και τα προσωπικά σου ποτέ μαζί. Αυτό είναι κανόνας. Άσε που σίγουρα έχεις ήδη ερωτευτεί έναν ή μία συνάδελφό σου. Ξεκίνα να σκέφτεσαι την καριέρα πιο πολύ. Οι όψεις σου σε ευνοούν στα οικονομικά.

Δείτε επίσης: Ετσι σας βιντεοσκοπούν όταν σερφάρετε σε ιστοσελίδες με πορνό
Δίδυμοι
Έχετε χάσει το χάρισμα να κινείστε σα χαμαιλέοντες για να πετύχετε τα «θέλω» σας. Ξεκίνηστε να μιλάτε με έναν ή μία πρώην σας, θα κερδίσετε μάλλον μία νέα επαγγελματική συνεργασία μέσα από αυτό. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, έχετ ελάχιστο χρόνο για αυτά.

Καρκίνος
Αμάν πια βρε Καρκίνε μου. Όλο άγχη, ζήλια κι άλλη ζήλια. Τι θα γίνει με εσένα; Η δουλειά πάει καλά. Ο σύντροφός σου πιέζεται με αυτά που κάνεις δεν το καταλαβαίνεις; Ο άνθρωπος θα σε χωρίσει και θα έχει και το δίκιο του. Τον κουράζεις. Κάνε μια μάσκα προσώπου και άραξε.

Λέων
Το ύφος ανωτερότητας δε θα σε οδηγήσει κάπου σήμερα. Δεν καταλαβαίνεις ότι δε σου βγαίνει σε καλό αυτό το διάστημα ούτε στα ερωτικά ούτε στη δουλειά. Έχε τον νου σου για νέα επαγγελματική ευκαιρία και για επανασύνδεση με παλιό-ά πρώην. Δώσε μια ευκαιρία.

Παρθένος
Σε έχει φάει το άγχος σήμερα. Δε σου κάνει η ώρα που δουλεύεις. Σε ενοχλεί η ώρα που σχολάς. Δεν ξύπνησες καλά. Γκρινιάζεις όλη μέρα για το πιο απλό πράγμα. Σιγά καλέ! Έχε στα υπόψιν ότι οι όψεις σήμερα σου δίνουν πιθανότητα να τσακωθείς με τους κοντινούς σου ή τη σχέση σου. Ήρεμα λοιπόν.

Ζυγός
Δε μπορείς σήμερα να βρεις την ισορροπία με τον σύντροφό σου, ούτε με τη δουλειά σου. Δε νιώθεις πλήρως ικανοποιημένος και σε έχει καταβάλει. Τα άστρα σήμερα σου δίνουν την δυνατότητα να σκεφτείς καλύτερα τι προτεραιότητες θα έχεις στη ζωή σου από εδώ και πέρα.

Σκορπιός
Σου λείπει ξαφνικά ο/η πρώην σου. Επαγγελματικά μπορεί να πάρεις αύξηση ή αλλαγή ωραρίου σε κάτι πιο βολικό για εσένα. Αν έχεις σχέση υπάρχει η πιθανότητα επισημοποίησης. Αν είσαι ελεύθερος σταμάτα να ζηλεύεις και να είσαι τόσο κτητικός. Δε θα καταφέρεις έτσι κάτι.

Τοξότης
Άγχος με τη δουλειά αλλά ξέρεις ότι θα έχεις επιτυχία. Σήμερα θα μάθεις και για πιθανά καθήκοντα που θα αναλάβεις με παραπάνω χρήματα. Μην «κερατώσεις» τον σύντροφό σου. Πες του ότι απλά δε θα να είστε άλλο μαζί. Οι ελεύθεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ.

Αιγόκερως
Έξοδα και υποχρεώσεις να τρέχουν ταυτόχρονα. Έχετε κλειστεί κάπως στον εαυτό σας και έχετε απομακρυνθεί από τους φίλους σας. Μη σκέφτεστε μόνο τη δουλειά και τα λεφτά. Οι πλανήτες ευνοούν για πιθανή εύρεση δεύτερης δουλειάς. Τα συναισθηματικά δεν είναι ευνοικά για σήμερα.

Υδροχόος
Θα βγείτε με έναν παλιό και καλό σας φίλο. Θα συζητήσετε με τους συναδέλφους σας να πάτε για ψώνια και γενικά θα έχετε τρομερή κοινωνικότητα. Θα μιλάτε παντού και με διάθεση. Στα ερωτικά σας ευνοούν όλα, όμως εσείς δε θα έχετε την όρεξη να αχοληθείτε τόσο.

Ιχθύς
Σε έχει πιάσει φόβος δέσμευσης. Μη διώχνεις τον έρωτα που σου χτυπα την πόρτα, μόνο και μόνο επειδή πληγώθηκες στο παρελθόν. Σήμερα παίρνεις αποφάσεις καριέρας, χόμπι, φλερτ. Υπομονή με τις απότομες αλλαγές στη διάθεση. Περαστικές είναι.