Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στο Πρω1νό του ANT1 την Έλλη Κοκκίνου και τη ρώτησε αν είναι καλά στην προσωπική της ζωή και αν θα ήθελε να φτιάξει ξανά τη ζωή της έχοντας έναν άνθρωπο στο πλάι της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά… εσύ, τι άλλα νέα; Όχι δεν υπάρχει κάτι. Θέλω να κάνω σχέση. Να ξαναπαντρευτώ δεν θέλω. Να συμβιώσω τώρα δεν το θέλω. Να είμαι με κάποιον άνθρωπο ναι. Να έχω έναν άνθρωπο σοβαρά στη ζωή μου. Το να συμβιώσω θα το ήθελα αν πληροί τις προϋποθέσεις, κάτσε να τον γνωρίσω πρώτα. Μου αρέσει η συντροφικότητα, είμαι αγαπησιάρα», δήλωσε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

«Δεν χάνω την ελπίδα μου, αλλά θέλω να είναι κάτι καλό. Δεν γίνεται μια μαμά να μην βάλει σε προτεραιότητα το παιδί. Το να είμαστε εμείς καλά, επίσης είναι προτεραιότητα, για να είμαστε καλά και με το παιδί μας. Εκεί πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και πολλές φορές τη χάνουμε». Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ακόμα πως έχει κάνει λάθη και έχει μετανιώσει για επιλογές… «Έχω μετανιώσει για επιλογές μου και για πράγματα που έχω κάνει, αλλά μέσα από τα λάθη μαθαίνουμε. Κάποια λάθη θα ήθελα να μην τα είχα κάνει ποτέ. Κακή στιγμή του δευτερολέπτου».