Το τελευταίο διάστημα η Δρόσω φαίνεται ότι έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό, αφού όλοι υποπτεύονται, πως πολύ σύντομα,θα κάνει κάτι που θα την κάνε... τουλάχιστον αντιπαθή. Και μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε το παραμικρό για το τι θα συμβεί παρακάτω και να έδειξε... έκπληκτη όταν ρωτήθηκε αν η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο, ωστόσο, αντί να σβήσει τις φωτιές η Δανάη Μιχαλάκη τις φούντωσε περαιτέρω. Οπως και να έχει η εξέλιξη των Αγριων Μελισσών θα αποκαλύψει τι επιφυλάσσει το σενάριο.

 Η «Δρόσω» από τις «Αγριες

Αφήνοντας στην άκρη την Δρόσω, και επιστρέφοντας στην ηθοποιό Δανάη Μιχαλάκη, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Αγριες Μέλισσες μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε άλλη μια εξαιρετική, θεατρική ηθοποιό. Η Δανάη Μιχαλάκη, ένα κορίτσι ήρεμη δύναμη, τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργο Παπαγεωργίου και πέρα από το ταλέντο της εντυπωσιάζει και με το παρουσιαστικό της. Με το οποίο φαίνεται να... τολμά, όπως αποδεικνύουν και οι φωτό παρακάτω. Γιατί μπορεί εμείς να την γνωρίσαμε με το μακρύ ξανθό μαλλί της, αλλά όπως φαίνεται η Δανάη Μιχαλάκη στο παρελθόν είχε πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της.
Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με κοντά μαλλιά / Φωτογραφία: Instagram
Η «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» πριν από αρκετό καιρό είχε ένα εντελώς διαφορετικό look στα μαλλιά της / Φωτογραφία: Instagram
Η Δανάη Μιχαλάκη παλαιότερα είχε κοντά μαλλιά και φράντζα / Φωτογραφία: Instagram

danai-michalaki-konta-mallia
danai-michalaki-mallia
konta-mallia-danai-michalaki