Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Elle και την Όπρα Γουίνφρεϊ. Όπως είναι φυσικό, η Lady Gaga δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για όλον αυτόν τον «θόρυβο» που προκλήθηκε τη βραδιά των περσινών Όσκαρ όταν τραγούδησε το Shallow μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Είχαν τόση χημεία που αμέσως όλοι αναρωτήθηκαν αν είναι ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι τότε, ο σταρ του Χόλιγουντ διατηρούσε σχέση με το τοπ μόντελ Ιρίνα Σάικ, με την οποία έχουν αποκτήσει και μία κόρη. Μετά από λίγο καιρό που κυκλοφόρησαν οι φήμες, το ζευγάρι χώρισε και όλοι άρχισαν να κατηγορούν τη Lady Gaga.

«Πολύ ειλικρινά, νομίζω ότι ο Τύπος είναι πολύ ανόητος. Θέλω να πω, κάναμε μια ιστορία αγάπης. Για μένα, ως καλλιτέχνης και ως ηθοποιός, φυσικά θέλαμε να πιστεύουν οι άνθρωποι ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Και θέλαμε οι άνθρωποι να αισθανθούν την αγάπη στα Όσκαρ. Θέλαμε να πάει κατευθείαν μέσα από το φακό σε κάθε τηλεόραση. Και δουλέψαμε σκληρά σε αυτό, δουλέψαμε για μέρες. Σχεδιάσαμε το όλο θέμα - ήταν ενορχηστρωμένο ως παράσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Lady Gaga.























Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι η ίδια και ο Κούπερ εισέπραξαν ακριβώς την αντίδραση που επεδίωκαν:«Δούλεψε. Μάλιστα, όταν το συζητήσαμε, είπαμε ‘Τελικά, κάναμε καλή δουλειά!’», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η διάσημη καλλιτέχνιδα τον χαρακτήρισε καταπληκτικό πατέρα. Μάλιστα, συμφώνησε με τις δηλώσεις που έκανε ο Κούπερ στη Γουίνφρεϊ. «Ο Μπράντλεϊ μου είπε πως αν ήταν αληθινές οι φήμες, ποτέ δεν θα μπορούσε να σε κοιτάξει στα μάτια, όταν καθόταν μαζί σου στο πιάνο» της είπε συγκεκριμένα η Γουίνφρεϊ, με την Lady Gaga να απαντά: «Απολύτως. Φυσικά».

Lady Gaga: «Νιώθω πολύ πόνο όταν κοιτάω το Όσκαρ»

Η Lady Gaga, πέρσι κέρδισε το Όσκαρ για το καλύτερο τραγούδι, το «Shallow» που ακούγεται στην ταινία «A Star Is Born» και το οποίο κάποιοι την κατηγορούν ότι είναι κλεμμένο. Πώς ένιωσε όμως η διάσημη τραγουδίστρια όταν κοίταξε το χρυσό αγαλματίδιο;
























«Όταν κέρδισα το Όσκαρ και το κοίταξα, ένας δημοσιογράφος με ρώτησε τι βλέπω σε αυτό. Απάντησα ότι βλέπω πολύ πόνο. Και δεν έλεγα ψέματα. Βιάστηκα επανειλημμένα όταν ήμουν 19 ετών. Τραυματίστηκα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους από την καριέρα με την πάροδο των χρόνων από πολλά διαφορετικά πράγματα αλλά επέζησα και συνέχισα. Και όταν κοίταξα το αγαλματίδιο είδα πόνο. Δεν ξέρω αν κανείς το κατάλαβε όταν το είπα, αλλά εγώ το κατάλαβα».