Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, μαζί με τη νεογέννητη κορούλα τους.

Ο Γρηγόρης Μπάκας από τη «Φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Λευτέρη Πετρούνια έξω από το μαιευτήριο, όπου βρίσκονται η Βασιλική Μιλλούση και το μωράκι τους.

Ο Ολυμπιονίκης μας είναι πολύ ευτυχισμένος και αυτό δεν κρύβεται.

«Όλα πήγαν καλά, είναι μια κούκλα. Άλλαξε η ζωή μου για πάντα. Πήρα το πιο χρυσό μετάλλιο, είμαι πολύ χαρούμενος, είμαστε και οι δυο ευτυχισμένοι. Είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη στιγμή και η μικρή είναι μια κούκλα, ένα αγγελικό πρόσωπο. Το συναίσθημα δεν περιγράφεται, είναι ό,τι καλύτερο», δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έφυγε στη συνέχεια για την προπόνησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του:

View this post on Instagram

Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Eleftherios Petrounias (@eleftherios_petrounias) on