«Δεν έχω συνηθίσει να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση» είπε η art director του GNTM η οποία μίλησε και για τον ρόλο της ως μητέρα. Η κόρη της Ροζαλία πηγαίνει στην τρίτη δημοτικού και ο γιος της Μίσα πηγαίνει στον παιδικό του σταθμό.

Κάτι άλλο που αποκάλυψε η Ζενεβιέβ για την οικογενειακή της ζωή, είπε πως στο σπίτι της απαγορεύεται η είσοδος του σίδερου καθώς η ίδια δεν σιδερώνει ποτέ. «Δεν θεωρώ ότι πρέπει να σιδερώνω. Τι πειράζει λίγο η τσαλάκα; Δεν είμαι βουλευτής να είμαι ατσαλάκωτη» είπε η εκκεντρική Ζενεβιέβ του GNTM.

Η ίδια επίσης είπε για το GNTM: «Νιώθω πολύ ευγνώμων. Μόνο αυτό. Γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση».

Σε ό,τι αφορά την Ελευθερία Καρναβά για την οποία έχει γίνει πολύς ντόρος στο ριάλιτι μοντέλων καθώς οι μισές κοπέλες την κοροϊδεύουν και δεν τη θέλουν και οι άλλες μισές την υπερασπίζονται θέλοντας να την προστατεύσουν, η Ζενεβιέβε σχολίασε: «Εμένα μου αρέσει πολύ όλο αυτό που έχει η Ελευθερία… Από την πρώτη στιγμή μου έκανε εντύπωση γιατί θα ρωτήσει σαν παιδάκι και θα ξαναρωτήσει την πιο «κουλή» ερώτηση και πάντα με χιούμορ… Είναι πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος… είναι λίγο εξωγήινη». Όσο για τη Μαρία την αγρότισσα, σχολίασε: «Είναι και αυτή εξωγήινη αλλά είναι πιο ντόμπρα».

Όμως δεν παρέλειψε να πει πως φέτος τα κορίτσια δουλεύουν για όλα τα δύσκολα concepts που έχουν οι δοκιμασίες.

Τέλος, για την Κάτια η οποία έχει χτίσει ένα όχι και τόσο καλό προφίλ προς τα έξω, η Ζενεβιέβ σχολίασε ότι παιδιά της είναι μόνο η Ροζαλία και Μίσα και πως μόνο για εκείνα μπορεί να απολογηθεί για τη συμπεριφορά τους και για κανέναν άλλον. Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ζενεβιέβ στο παρακάτω βίντεο.