Τον ράπερ Mad Clip συνάντησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2night Show» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε, μέσα σε όλα, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν λίγα χρόνια καθώς και τις επιρροές των νέων ανθρώπων.

«Κανένας μας δεν θέλει να δει κανέναν νεαρό να καταστρέφεται. Είναι πολύ σημαντική η παιδεία που δίνουν οι γονείς» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Mad Clip. «Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς τους, όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό».

«Έχω βρει τη συνταγή μου στο να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική» ομολόγησε, στη συνέχεια, ο νεαρός ράπερ.

«Δεν έχω έρθει εδώ να το παίξω ούτε πρότυπο ούτε είδωλο» σημείωσε, σε άλλο σημείο, ο Mad Clip προσθέτοντας: «Μιλάω για τα δικά μου βιώματα».

«Έχω καταφέρει με ωραίο τρόπο να κάνω τον κόσμο να ξεσηκώνεται, να χορεύει.» κατέληξε. «Προσευχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο και ποτέ να μην ξαναμπλέξουμε».

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η δυναμική του είναι τόσο μεγάλη στη νεολαία που το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο «Hustla» έκανε πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου 2019 στο Youtube και μέχρι σήμερα έχει περισσότερες από 1.222.428 εκατομμύρια προβολές.



Το τραγούδι «Montecristo» μετράει μέχρι σήμερα περισσότερες από 4.952.464 εκατομμύρια προβολές, ενώ έκανε πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου 2019.