Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται τα τελευταία χρόνια το… αμερικανόφερτο Halloween και στην Ελλάδα. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Ευρώπη κινούνται σε ρυθμούς… Halloween! Οι celebrities για ακόμη μια χρονιά βάζουν τα δυνατά τους για να κάνουν extreme μεταμορφώσεις και να εκπλήξουν τους θαυμαστές τους. Μία από τις διάσημες που και φέτος έκανε μία εκκεντρική μεταμόρφωση ήταν και η Μάγκι Χαραλαμπίδου.

Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός ποζάρει με καυτό σορτς, κορσέ που τονίζει το υπερ-μπούστο της, διχτυωτό καλσόν, γόβες και μοβ περούκα-καρέ, ενώ κρατάει ένα δίσκο με γλυκό-halloween και σχολιάζει: «Καλημέρα αγαπημένο παρεακι! Πως σας φαίνομαι με καρέ μαλλί? Μου πάει το ροζ φούξια? Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα δικά μου! Τα πάω πιο καλά με τα μακριά και καστανομαυρα! Αλλά είπα να γελάσω λίγο με τις φίλες μου και να ντυθούμε και εμείς στο #halloween #party 🎉! Μη μου πείτε ότι η γιορτή είναι ξενοφερτη κτλ! Θα συμφωνήσω αλλά και τι με αυτό? Άλλη μια καλή ευκαιρία για να βάλουμε λίγο χρώμα τρελα κ χαμόγελο ☺ στη ζωή μας!»

View this post on Instagram

Trick or treat? 💗 Καλημέρα αγαπημένο παρεακι! Πως σας φαίνομαι με καρέ μαλλί? Μου πάει το ροζ φούξια? Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τα δικά μου! Τα πάω πιο καλά με τα μακριά και καστανομαυρα! Αλλά είπα να γελάσω λίγο με τις φίλες μου και να ντυθούμε και εμείς στο #halloween #party 🎉! Μη μου πείτε ότι η γιορτή είναι ξενοφερτη κτλ! Θα συμφωνήσω αλλά και τι με αυτό? Άλλη μια καλή ευκαιρία για να βάλουμε λίγο χρώμα τρελα κ χαμόγελο ☺ στη ζωή μας! Και επειδή δεν θέλω να σας αφήσω χωρίς να δοκιμάσετε την φανταστική τούρτα που κρατάω σας έχω 🎃•HALLOWEEN•GIVEAWAY•🎃‼ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ‼ BOO 👻 5 τυχεροί θα κερδίσουν την απεικονιζόμενη halloween unicorn τούρτα προς απόλαυση τους 🔻like στην φωτογραφία 🔻follow @passarella_zaxaroplasteia 🔻tag 2 φίλους σας Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή 01.11 και οι 5 τυχεροί θα λάβουν προσωπικό μην ότι κέρδισαν😀❤️ Good Luck🍀 #διαγωνισμός #passarella

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on