Ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, λοιπόν, οι οποίοι ζουν μοναδικές στιγμές στο GlobeTrotters –κι εμείς μαζί τους- βρέθηκαν «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλα.

Το ζευγάρι αναφέρθηκε στην απόφασή του να συμμετάσχει στην ολοκαίνουργια ταξιδιωτική εκπομπή του star, με τον Χάρη να λέει συγκεκριμένα:

«Μου φάνηκε πολύ μεγάλο το διάστημα της απουσίας, αφ' ενός από τα παιδιά και αφ' ετέρου διότι οι δυο μήνες που λείψαμε, ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος για τη δουλειά που κάνω είναι πολύ παραγωγικοί. Και είχα πει ότι δεν με συμφέρει οικονομικά, αλλά η Αντελίνα με έπεισε πως δεν πρέπει να το δω σαν οικονομική συναλλαγή, αλλά σαν επένδυση και ότι μετά από αυτό μπορεί να έρθουν καλύτερες προτάσεις» 

Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να μην ερωτηθούν για τους viral καβγάδες τους, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Δεν θέλω να κοιτάει μπροστά μου. Εκνευρίζομαι. Ήταν πατσαβούρα και δύσκολα χαρακτηρίζω έτσι γυναίκες. Είμαστε ένα ζευγάρι που έτσι κάνουμε. Αρχίζω εγώ, αρχίζει κι αυτός. Αλλά μετά από πέντε λεπτά ξεχνιούνται όλα. Για εμάς δεν είναι σοβαρό αυτό».

Ο Χάρης τότε δεν άντεξε και είπε:

«Εμένα θα ρωτάτε την πραγματικότητα, η Αντελίνα ζει μια εικονική πραγματικότητα. Εγώ συνειδητοποίησα αργότερα πως τα μικρόφωνα γράφουν συνέχεια. Πέρασε ένα κοριτσάκι και έκανα ένα «Ωωω». Το μικροφωνάκι πιάνει και την ανάσα μου. Έχουμε καβγαδίσει παντού».

Δείτε το ακόλουθο απόσπασμα…