Μπορεί η Μαρία Πετεβή, όπως είναι το όνομα της, στη σειρά να υποδύεται την σεμνή και υπάκουη κόρη του Δούκα Σεβαστού, όμως έχει κάνει κι έναν ρόλο που ούτε καν φαντάζεσαι.

Στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η Πηνελόπη είναι η μικρή κόρη και η αδυναμία του Δούκα. Δεν είναι ιδιαίτερα όμορφη και ζηλεύει παράφορα τις αδερφές Σταμίρη. Η κακή σχέση με τη μητέρα της Μυρσίνη την έχει κάνει ένα άβουλο πλάσμα που φοβάται να διεκδικήσει όσα επιθυμεί.

Στην αρχή θα παρασυρθεί από το μίσος της Μυρσίνης για την Ασημίνα και θα της κάνει τη ζωή δύσκολη. Όμως με τον καιρό τα πράγματα θα αλλάξουν. Πάμε τώρα να σου αποκαλύψουμε πού την έχει ξαναδεί.

Έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», στο ρόλο της κόρης της Καίτης Κίτσο.

«Η Νάνσυ Κίτσο επιστρέφει στη σειρά με τον άντρα της τον Φώτη, τον οποίο γενικώς τον βασανίζει λιγάκι. Τη βλέπουμε να του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας επειδή απλά μίλησε με μία άλλη γυναίκα. Ωστόσο, δεν πιστεύει ότι την απατάει, αλλά και μόνο που της έδωσε δικαίωμα τρελαίνεται. Μπαίνει στο σπίτι του Ηλία για να τον δείρει. Τυφλώνεται από τη ζήλια. Δεν έχει ημίμετρα αυτή η κοπέλα, είναι υπερβολική σε όλα της», έχει πει η ίδια για το ρόλο της στη σειρά.