Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, ζήτησε προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή.

Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Άβα Γαλανοπούλου στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί: 



Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για μένα

H Άβα Γαλανοπούλου μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Σπυριδάκη.

«Το 50-50 ήταν η χρυσή στιγμή για όλους μας. Ο γλυκός μου ο Σάκης, ο χρυσός μου, τι εξαιρετικός άνθρωπος. Είχα την τύχη να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο.

Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.

Εγώ δεν ήξερα ότι ο Τάκης Σπυριδάκης ήταν άρρωστος, δεν είχα πάρει χαμπάρι. Και βλέπω μια συνέντευξη και κατέρρευσα γιατί έμαθα ότι είναι άρρωστος, αλλά το είχε ξεπεράσει το χρυσό μου, έτσι νόμιζε…

Και είπε ότι ο Σπύρος πήγαινε κάθε βράδυ και καθόταν σιωπηλά απ’ έξω, να αισθάνεται ότι του κάνει παρέα. Δεν τον ήξερε προσωπικά. Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ελάχιστοι άνθρωποι. Και αυτό που τα κάνουν δεν τα λένε, έτσι πρέπει», είπε η Άβα Γαλανοπούλου.