Δεν έχει το «ψώνιο» να βρίσκεται στην τηλεόραση, παραμένει καυστικός γιατί αυτό το στοιχείο του τον κάνει διαφορετικό και ναι, ο Γιώργος Λιαγκας είναι ντροπαλός! Σε μια συνάντηση που οργάνωσε  ο ίδιος μετά από ένα μηνά στον «αέρα» το βραδάκι  στο Amber στην Κολοκοτρώνη, ο παρουσιαστής και η ομάδα του έκαναν όμορφη κουβεντούλα με τους δημοσιογράφους, αντάλλαξαν απόψεις  και έδειξαν πόσο ζεστοί και χαλαροί τύπου  είναι. Η Κατερινα Γγκαγκάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας η Ελένη Τσολάκη και η Κάλλια Ελευθερίου μας υποδέχτηκαν με τέτοια χαμόγελα που αδιαφορούσες για το πλούσιο «τραπέζι». Ο Γιώργος Λιάγκας με τα   σημάδια της κούρασης να φαίνονται στο πρόσωπό του (είχε συνεχόμενά γυρίσματα για το Guess my age») προσπαθούσε να κρατηθεί «ζωντανός» και να μιλήσει για όλα. Έτσι χαλαρός κάθισε και είπαμε πολλά…  Το βασικό που λίγοι γνωρίζουν; Όσο και  αν τα χώνει τηλεοπτικά, ο Λιαγκας ντρέπεται! Και ακόμα νιώθει άβολα όταν δίνει συνεντεύξεις και όταν ποζάρει. Είναι ντροπαλό άτομο παρόλο που αρκετοί πιστεύουν το αντίθετο.  Η φετινή του χρονιά στον ΣΚΑΙ  - αν και αρχή- είναι για εκείνον πολύ σημαντική.   Η εκπομπή το μεσημέρι πάει καλά, η ομάδα έχει δέσει και εκείνος κάνει αυτό που ξέρει καλά.  Πριν όμως φτάσει στον ΣΚΑΙ, ο ΑΝΤ-1 έκανε μεγάλη κίνηση, (αφού τον είχε αρκετό καιρό στην απ έξω). Του έκανε  πρόταση για κάτι που αγαπά. Για late night δύο φορές την βδομάδα. Όμως εκείνος επέλεξε τη πρόταση του ΣΚΑΙ και μετακόμισε.

Το «Μεσημέρι» του Λιάγκα  έχει και «δυσκολίες».  Όταν άλλες εκπομπές εκμεταλλεύονται τα δυνατά τους όπλα, ο Ατζούν  έχει «κλείσει» το The Voice στους 4 τοίχους μην αφήνοντας τις εκπομπές του ίδιου καναλιού να έχουν πρόσβαρη. Άλλη παραγωγή  βλέπετε. Και ο Τούρκος δεν δίνει δεκάρα για το αν  θέλουν από τον ΣΚΑΙ να κάνουν για παράδειγμα backstage!

Ο Λιάγκας  το late night  το αγαπά. Και δεν αποκλείεται να επιστρέψει. Όσο για το Guess my Age ήταν κάτι που του ζήτησε τα κανάλι να κάνει. Και ήδη φτάνει στο τέλος του αφού έχουν συμπληρωθεί 60 από τα 100  επεισόδια ενώ υπάρχει περίπτωση να δώσουν το πράσινο φως για άλλα 100. Στη προσωπική του ζωή είναι καλά. Αφού υπάρχουν οι γιοι του είναι ευτυχισμένος. Όσο για τον γάμο, δεν τον σκέφτεται. Είναι πλήρης αν και… «ποτέ δεν  ξέρεις τι  γίνεται» σχολίασε όταν αναφέρθηκα στην ανάγκη της συντροφικότητας. Ο αυτοσαρκασμός του; Ασταμάτητος  «Είμαι γνωστός για την κοιλιά μου και για το καυστικό μου σχόλιο» λέει…!


Σπυριδούλα Τριάντου -Γιώργος Λιάγκας