Σε κάθε της βήμα, οι φωτογράφοι προσπαθούν να την τραβήξουν μια φωτογραφία και οι δημοσιογράφοι να πάρουν μία δήλωσή της. Αυτή τη φορά οι δημοσιογράφοι, τη «συνέλαβαν» σε βραδινή έξοδο «συνέλαβαν».

Εκεί, βρισκόταν η κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και ο δημοσιογράφος Αρτ ο οποίος έδειξε μια επιμονή κάνοντας ερωτήσεις προς την ξανθιά παρουσιάστρια, στην εκπομπή της οποίας χθες σημειώθηκε ένα απρόοπτο.

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε ότι ενοχλήθηκε και σχολίασε με χαμόγελο: «Θες πολύ να μου πάρεις συνέντευξη ε; Δεν αφήνεις άλλον να μιλήσει έτσι; Θέλεις πολύ, το βλέπω… Να απαντήσω, όμως και από δω».

Ο δημοσιογράφος όμως συνέχισε ακάθεκτος, λέγοντας «αφού δεν μου απάντησες», για να λάβει το σχόλιο της: «Αφού δεν με χορταίνεις, τι να σου απαντήσω; Θα κάτσουμε εδώ, δεν θα γίνει η συναυλία και θα μιλάμε οι δυο μας. Άντε ξαναπές μου την ερώτηση».

Στην επόμενη, όμως, προσπάθεια του δημοσιογράφου, η Ελένη Μενεγάκη, φανερά ενοχλημένη, απάντησε: «Γλυκιά μου αγάπη δεν είσαι μόνος σου. Θέλω λίγο να το σέβεσαι αυτό. Είδες πόσες απαντήσεις σου έδωσα. Ξέρω ότι με αγαπάς και ξέρω ότι χαίρεσαι που είσαι εδώ. Να μη μου πεις και αυτή την ερώτηση γιατί σου «απάντησα σε δέκα. Άμα δεν με χορταίνεις, μόλις κάνεις δική σου εκπομπή, κάλεσε με. Σε εσένα θα ‘ρθω να μιλήσω».


«Παιδιά, άμα η Ελένη λέει αλήθεια, αύριο την εκπομπή την παρουσιάζει ο Αρτ. Ελένη σε προκαλώ, αύριο δεν θα παρουσιάσω εγώ την εκπομπή, δεν θα λείπω, θα είμαι εδώ στα παρασκήνια» ανέφερε μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Γιώργος Λιάγκας.