Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Σολωμού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τον Πάνο Μουζουράκη, αποκαλώντας τον «αγόρι της», εκείνη αποχώρησε.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, η Μαρία Σολωμού πέρυσι συνόδευε τον σύντροφό της στα γυρίσματα, ενώ φέτος δεν έχει πάει ούτε μια φορά.

Οι πληροφορίες αναφερουν ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, καθώς ο Πάνος Μουζουράκης διατηρεί τους τελευταίους μήνες σχέση με την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Όπως μας μεταφέρουν, το φλερτ μεταξύ των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε πριν ένα χρόνο περίπου. Προτίμησαν στην αρχή να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα.

Το μόνο «δημόσιο» κομμάτι της σχέσης τους είναι αυτό στα social media όπου κάνουν follow μεταξύ τους. Στο προσωπικό της Instagram account εκείνη έχει ανεβάσει μόνο μία φωτογραφία, από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

Η Τζίνα Βαρελά εργάστηκε για χρόνια ως ηθοποιός στη Νέα Ζηλανδία. Λίγα χρόνια αργότερα, οδηγήθηκε στο Λονδίνο όπου ασχολήθηκε με τη μόδα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην υποκριτική.

Το 2012 μετακόμισε στην Ελλάδα, εργάστηκε ως freelance δημοσιογράφος και φωτογράφος ενώ λίγο αργότερα ίδρυσε ένα Drama Therapy πρόγραμμα για παιδιά.