Οι Άγριες μέλισσες έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Το ίδιο και οι πρωταγωνιστές της νεάς εποχής του ΑΝΤ1. Πολλοί από αυτούς είναι πρόσωπα που έχουμε ήδη γνωρίσει μέσα από τις θεατρικές τους ερμηνείες ή τις τηλεοπτικές συμμετοχές. Άλλους, τους γνωρίζουμε μέσα από αυτή τη συμμετοχή ή τους γνωρίζουμε καλύτερα. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι ένας από αυτούς.

Υποδύεται τον δάσκαλο του χωριού, τον Λάμπρο, που είναι ο μεγάλος έρωτας της Ελένης. Επιστρέφει όμως στο Διαφάνι μαζί με τη γυναίκα του. Η συνάντησε με την παλιά του αγαπημένη και οι καταιγιστικές εξελίσεις στην μικρή τους κοινωνία θα φέρουν στο προσκήνιο όλες τις μνήμες αλλά και τα αισθήματα.

Ο ίδιος πριν από περίπου 8 μήνες συνεργάστηκε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Ο Δημήτρης πρωταγωνίστησε στο video clip του τραγουδιού «Το μηδέν αντί για σένα»  σε σκηνοθεσία Πάνου Ζενίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων της σειράς Το κόκκινο ποτάμι που χαρακτηρίστηκε μια από τις καλύτερες της φετινής σεζόν μαζί με τις Άγριες μέλισσες.

Με την Ελεονώρα είχε συνεργαστεί και στην μουσική σκηνή Άνοδος, στην παράσταση «Οντισιόν» όπου συμμετείχαν 5 ακόμα ηθοποιοί.