Η φαντασμαγορική έναρξη σηματοδοτήθηκε από την επανένωση του αγαπημένου συγκροτήματος ΟΝΕ που φέτος κλείνει 20 χρόνια απ την ίδρυση του, με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον Φίλιππο Κωνσταντίνο, τον Δημήτρη Κουτσαβλάκη, τον Αργύρη Ναστόπουλο και τον Πάνο Τσερπέ να ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους, στο πιο εκρηκτικό live της πόλης.

Στη λαμπερή πρεμιέρα έδωσε το παρόν πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αλλά και πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές, φίλοι και συνεργάτες τόσο του συγκροτήματος όσο και των ιδιοκτητών Νίκου Bjur, Γιώργου Ρούσσου, Γιάννη Γκουρβέλου, Δημήτρη Μαυρίκου και Σταμάτη Γκαρώνη.

Το Voodoo Club περιμένει όλο τον κόσμο κάθε Πέμπτη στο πιο ανεβαστικό live της πόλης με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τους ONE να δίνουν τον παλμό, κάθε Παρασκευή στο #LEROI party, κάθε Σάββατο στο #you got plans! party, ενώ τις Κυριακές υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Φραντζή και το "ΣΟΔΟΜΑ" party.

Ο ανανεωμένος χώρος με τη σύγχρονη διακόσμηση, τον άρτιο ηχητικό εξοπλισμό και τον έντονο φωτισμό θα κρατήσουν το Voodoo Club για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου.