Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν στις οποίες είχε πει ότι δεν θεωρεί συνάδελφό του τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Χρήστος Λούλης πήρε πίσω τη δήλωση που είχε κάνει για τη Μακρυπούλια και είχε προκαλέσει σάλο.

Ο Χρήστος Λούλης απάντησε πως το σχόλιο δεν ήταν προσωπικό, αφού υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που παίζουν ακόμη και μαζί του και δεν τους θεωρεί συναδέλφους του.

«Έχω αυτή την αλαζονεία, είναι δικό μου ελάττωμα. Βρίσκω πολύ λίγα κοινά στοιχεία. Δεν είχα κάτι προσωπικό με την Ζέτα. Ηθοποιός για μένα είναι να είσαι μοναχός, βάζεις το εγώ στην άκρη, και θες να είσαι αόρατος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Στην συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, που παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, στο The 2Night Show μίλησε και για τον γάμο του, αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Οι ηθοποιοί είμαστε πιο εξοικειωμένοι στο να βλέπουμε τους συντρόφους μας να “τσιλιμπουρδίζουν” αλλά υπάρχει και ζήλια. Έχω υπάρξει άνθρωπος ζηλιάρης. Επειδή γίνεται αυτή η χαλιά αντιμετώπιση μετά κάθε φορά θες να ηρεμήσεις.

Με την Έμιλυ είμαστε μαζί 18 χρόνια. Μια σχέση χρειάζεται υπομονή, πολύ δουλειά και αγάπη.

Ήθελα να μην τσακωθώ ποτέ με την γυναίκα μου μπροστά στα παιδιά μου, αλλά δεν τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Λούλης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: