Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Χριστίνα, δυόμιση χρόνια μετά τον θάνατο του κοσμαγάπητου κωμικού και για πάνω από δυο δεκαετίες συντρόφου της Στάθη Ψάλτη, έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της και εκτός από τη συγκατοίκησή της με τον Αντώνη Καρδάνη, κάνει πια και σχέδια γάμου.

Ο σύντροφός της, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης είναι συνοδοιπόρος της εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Στο εξής οι δυο τους θα μοιράζονται κάθε στιγμής της καθημερινότητάς τους αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και ήδη συζητούν την ένωσή τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Άλλωστε, το σημαντικότερο που τους ενώνει είναι ότι και οι δυο θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι και η ηλικία της Χριστίνας δεν αφήνει πια και πολλά περιθώρια.

Η Χριστίνα Ψάλτη γνωρίστηκε με τον Αντώνη σε κοινή παρέα και από τότε είναι αχώριστοι. Η ίδια μάλιστα πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία και ευχήθηκε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της.

Θυμίζουμε πως η Χριστίνα Ψάλτη ήταν ζευγάρι με τον αξέχαστο Στάθη Ψάλτη πάνω από 22 χρόνια, ενώ τα 11 από αυτά οι δυο τους ήταν παντρεμένοι. Η ίδια έμεινε δίπλα στον αγαπημένο κωμικό μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ζωής του.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram:




Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξη είχα πει για τον Στάθη Ψάλτη: «Δεν έχω λόγο να αλλάξω το επώνυμο μου. Αν παντρευτώ ξανά μπορεί να το αλλάξω. Ο Στάθης ήταν ωραίος άντρας. Η γοητεία του ήταν πιο δυνατή. Μου άρεσε που είχε στο πλευρό του πάντα όμορφες γυναίκες. Με τιμά».

Σχετικά με τον νέο σύντροφό της: «Ο Αντώνης με πλησίασε όμορφα και πανέξυπνα. Πριν τον Αντώνη όποιος με πλησίαζε ήθελα να του ρίξω μπουνιά. Δεν ήμουν έτοιμη, ο Αντώνης το πήγε πανέξυπνα και πολύ αργά. Γνωριστήκαμε ξαφνικά μέσα από μια κοινή παρέα. Είναι 43 χρονών, είναι μεγαλύτερος από μένα».

Για το αν έχει στο μυαλό της να αποκτήσει παιδί: «Αν έρθει ένα παιδί δεν θα πω όχι. Δεν είμαι αρνητική» είχε δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Όλα Λάθος» με την Πέτρο Κωστόπουλο.