Καταπέλτης για τα όσα συμβαίνουν στο GNTM ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το πρώην μοντέλο είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

«Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM. Αυτά τα πράγματα που κάνουν στο GNTM κανένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αννίτα αναφέρθηκε και στο «Real Housewives» που είχε συμμετάσχει παλαιότερα: «Στο Real Housewives δεν ήξερα ότι θα ξεκατινιαστούμε τόσο. Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου, ήταν τα πιο εύκολα 12.000 ευρώ που έβγαλα στη ζωή μου. Δεν πάω κομμωτήριο, κουρεύομαι μόνη μου».

Μίλησε ακόμα και για την αγάπη που έχει για τη θάλασσα: «Είμαι θαλασσινός τύπος όλο το χρόνο. Κολυμπάω, κάνω καταδύσεις και γενικά έχω πολύ στενή σχέση με τη θάλασσα και τον βυθό.

Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση. Δεν με ενδιέφερε να γίνω παρουσιάστρια. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ζευγάρι να δουλεύουν μαζί».

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε τα βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Αννίτα Ναθαναήλ στο Instagram:

View this post on Instagram

Life is better underwater.. 🧜‍♀️ This has been my afternoon ritual lately, before returning home from my daily tasks. These moments spent connecting with nature underwater before connecting with the rest of the world help me remain grounded, patient, grateful, and most importantly forever connected to the thing that is the most important to me. The sea.. Αιώνια ερωτευμένη με τον βυθό της θάλασσας 🥰💦 Αυτή είναι τελευταία η απογευματινή μου συνήθεια, πριν επιστρέψω στο σπίτι από όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας.. Αυτές οι στιγμές κάτω απ´το νερό και στον βυθό της θάλασσας με κρατούν γειωμένη, υπομονετική, ευγνώμων και πάνω απ´όλα κοντά στο στοιχείο μου, την θάλασσα. #mermaiding #beinginmyelement #freedive #girlsthatdive #χτεστοαπογευμα #goprohero7black #underwaterrhapsody

A post shared by Αnnita Nathanail (@annitanath) on