Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Το μοντέλο, ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής ντυμένος Μεξικανός, και μίλησε για τη σειρά που συμμετέχει στο Netflix.

O Γιάννης Σπαλιάρας διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά του, αφού ανήκει στο δυναμικό της σειράς του Netflix «The Lord of the skies», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου.

Υποδύεται τον Νίκο, έναν Έλληνα, ο οποίος δουλεύει για την CIA και επιχειρεί να συλλάβει τον Amado Carrillo Fuentes, τον μεγαλύτερο έμπορο ναρκωτικών της εποχής.

Το μοντέλο-ηθοποιός αναφέρθηκε κυρίως στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα καθώς δεν γνωρίζει ισπανικά κάτι που, όπως είπε, ήταν εξαιρετικά δύσκολο.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Λέω κάποια καινούργια εκπομπή ήταν. Δεν το πίστευα», είπε στον Μουτσινά.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο ηθοποιός όσο και ο παρουσιαστής δεν έθιξαν στον αέρα της εκπομπής την κόντρα με τους Δημήτρη Παπανώτα και Γιώργο Λιάγκα.

Το μόνο που είπε ο Σπαλιάρας ήταν πως τα γυρίσματα διήρκεσαν πολλές ώρες, έμαθε ισπανικά σε χρόνο dt αφήνοντας να εννοηθεί πως είχε τα προσόντα να πάρει το ρόλο αλλιώς δεν θα τον επέλεγαν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: