Το ειδύλλιο, λέ­νε όσοι ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού και οι δύο κατάγονται από την Κεφαλλονιά. Μπορεί να γνωρίζονταν χρόνια, όμως τελικά εκείνη κι εκείνος είχαν περισσότερα κοινά από την καταγωγή τους και έτσι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Οι δυο τους πέρασαν το καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, όπου η οικογένεια της Τέτης Καλαφάτη έχει ξενοδοχει­ακή μονάδα, ενώ η οι­κογένεια του Σπυράγγελου Λυκούδη δραστηριοποιείται εφο­πλιστικά και όχι μόνο. Η όμορφη ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε στην Κεφαλλονιά, όπου τε­λείωσε το Λύκειο.

Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε στην πρωτεύουσα και άρχι­σε κρυφά από τους γονείς να ασχολείται με την υποκριτική, ενώ παράλληλα σπούδαζε μάρκετινγκ στο Αμερι­κανικό Κολέγιο. Ωστόσο, η ηθοποιία την κέρδισε κι έτσι την βλέπουμε στις «8 λέξεις».

Η ηθοποιός κι ο εφοπλιστής σύντροφός της κρατούν χαμηλούς τόνους αλλά δεν κρύβονται. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μια έξοδό τους.

Ο γνωστός εφοπλιστής είχε σχέση στο παρελθόν με την Ελένη Φουρέιρα.


View this post on Instagram

•Probably the best part i ve gotten so far •

A post shared by Tety Kalafati (@tety_kalafati) on