Κλείνει ένας ρευστός και όχι εύκολος κύκλος που ξεκίνησε στις 18 Αυγούστου. Με νέο πνεύμα και µε τη διάθεσή µας να βελτιώνεται διαρκώς, νέες συνθήκες θα επιτρέψουν να σημειωθεί μεγαλύτερη πρόοδος.

Οι πιο ευνοούμενοι για τα ζώδια Οκτωβρίου, Σκορπιοί, Ιχθύες, Παρθένοι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Αιγόκεροι. Ο ∆ίας βαδίζει προς το τέλος της παραμονής του στον Τοξότη. Από τις 4 Οκτώβρη και μετά το μεγαλύτερο μερίδιο της εύνοιάς του είναι για τους Τοξότες. Ακολουθούν µε μειωμένη εύνοια τώρα Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί και Ζυγοί.

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να επικεντρώνονται σε οικονομικές υποχρεώσεις σε σχέση με τις τράπεζες, κληρονομικά θέματα ή επιχειρηματικές κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και εντείνοντας τη θετικότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να βρεθείτε και να περάσετε όμορφες στιγμές διασκεδάζοντας και ανταλλάσσοντας απόψεις για διάφορα πνευματικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Σήμερα η χαρά και η αισιοδοξία δίνουν ανανεωτική χροιά στη σχέση σου, εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η θετική σου διάθεση και το χιούμορ κεντρίζουν το ενδιαφέρον και φέρνουν κοντά σου πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στον έρωτα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να κρατήσεις ισορροπίες. Καλό είναι να εκφράσεις τις προσωπικές σου απόψεις γιατί η τάση του να καταπιέζεσαι σε οδηγεί στο να υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη εντείνοντας τον εκνευρισμό και βγάζοντας στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που μπορεί να εκτονωθούν με βία στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το πάθος και ο αισθησιασμός θα εκτονώσουν κάθε νευρικότητα.

Σήμερα προσανατολίσου στο να περάσεις μοναδικές στιγμές ερωτισμού με το ταίρι σου μακριά από εντάσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει που θα ταλανίσει για τα καλά τα λιμνάζοντα νερά της προσωπικής σου ζωής.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να μην επικεντρωθείς στην γκρίνια γιατί είναι αυτό που θα δημιουργήσει ένταση με το συναδελφικό περίγυρο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη βελτιώνοντας αισθητά τη διάθεσή σου, ανεβάζοντας κατακόρυφα την κοινωνικότητα και την ανάγκη για επικοινωνία. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πώς να ευχαριστήσεις το ταίρι τους και συνεργάτες σου.

Σήμερα η ανάγκη για συντροφικότητα κορυφώνεται και θα κάνεις ότι μπορείς για να ικανοποιήσεις το/η σύντροφό σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει αφού γοητεύεις με τον τρόπο που φλερτάρεις και επικοινωνείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, πρόσεχε μονό γιατί μπορεί να εγκλωβιστείς σε εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν το περιβάλλον σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας τους ρυθμούς στην καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες υποχρεώσεις και αγγαρείες που θα πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το άγχος κορυφώνεται και μπορεί να εκτονωθείς σε συναδέλφους δημιουργώντας προβλήματα απέφυγε το.

Σήμερα καλό είναι να αποφύγεις την γκρίνια για λεπτομέρειες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου και να δημιουργήσουν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η κούραση και άγχος λειτουργούν ανασταλτικά στο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έχουν προκύψει. Η κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις με τους γύρω σου καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αλλάζοντας άρδην τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις χαρά και αυτοπεποίθηση. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις καλά με το ταίρι και την παρέα σου αφού θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή και να διασκεδάσεις.

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί στη σχέση σου και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου που θα απογειώσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η λάμψη και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα εμπορικών συμφωνιών που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός με τα οποία επιδιώκεις να βρεθείς και να συζητήσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικείο περιβάλλον καθώς είναι αυτό που θα σου χαρίσει ασφάλεια και σταθερότητα. Προσοχή στην κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και σε ανακύκλωση αναμνήσεων που μόνο μελαγχολία θα σου δημιουργήσουν.

Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις στο χώρο σου την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βιώσεις έντονα ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία πιθανά να μην αφήσουν περιθώρια για έντονη κοινωνική ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να λύσεις οικονομικές υποθέσεις που πιθανά εκκρεμούν ή να τακτοποιήσεις λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν. Η κτητικότητα και το πείσμα μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός για να αποφύγεις καυγάδες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να επικοινωνήσεις κυρίως με πρόσωπα περιβάλλοντος αφού λατρεύεις τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι πιθανόν να υπάρξουν μην χάσεις την ευκαιρία.

Σήμερα φρόντισε να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και την παρέα που θα βρεθείς γιατί αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο και το χιούμορ σου είναι αυτά που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον προσώπων που θα σε φλερτάρουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και μπορείς να δραστηριοποιηθείς έντονα σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να κατευθύνεις τα πράγματα κατά το δοκούν. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή λογαριασμούς που εκκρεμούν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Φρόντισε να περάσεις ήρεμες στιγμές με το ταίρι σου που θα εντείνουν το πάθος και τον αισθησιασμό.

Σήμερα μην χάσεις την ευκαιρία για ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών που θα εντείνει τον πόθο και θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να κυριαρχήσει και να μην σου επιτρέψει να επικεντρωθείς στο φλερτ.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και επιδιώκεις να κλείσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά θέματα ρουτίνας και υποχρεώσεις γιατί το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσει. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις τις ανάγκες και τα θέλω σου από το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά μόνο σε αυτό που σκέφτεσαι εσύ, δώσε την ευκαιρία στους άλλους να εκφράσουν και τις δικές τους σκέψεις και ανάγκες.

Σήμερα μπορείς να εκφράσεις σκέψεις και ανάγκες στο ταίρι σου και να αντιληφθείς ότι γίνονται κατανοητές από αυτό. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό θα κινήσει το ενδιαφέρον πολλών.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πως θα τους δρομολόγησης. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και αλαζονικός με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου δημιουργώντας προβλήματα. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και η εσωστρέφεια εντείνεται κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μελαγχολία και στο να κλειστεί στον εαυτό σου. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου μέσω της τέχνης για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Σήμερα ο άκρατος ρομαντισμός επικρατεί στην προσωπική σου ζωή και επιδιώκεις να βιώσεις μοναδικές στιγμές μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους που θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο και που θα βοηθήσουν στο να δείξεις τις ικανότητές σου και να κάνεις βήματα προς την πολυπόθητη αναγνώριση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις να συζητάς μαζί τους και να εκφράζεις απόψεις σκέψεις και πρωτοποριακές προτάσεις. Δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς απολαμβάνεις να προσφέρεις σε κοινές προσπάθειες.

Σήμερα γεγονός είναι ότι μία έξοδο με φίλους μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σου, επιδίωξε το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περίγυρο κοινές απόψεις και πρωτοποριακές σκέψεις θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο Σκορπιό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να αφορούν σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η αισιοδοξία είναι στα ύψη, φρόντισε να είσαι συγκεντρωμένος σε υποθέσεις ρουτίνας γιατί η αμέλεια σου μπορεί να σε εκθέσει. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται να επωμίζεσαι επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς το άγχος και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να δείξεις τις ικανότητές σου ώστε να γίνουν τα κατάλληλα βήματα για να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου σου.

Σήμερα ένταση μπορεί να επικρατεί στην επαγγελματική σου ζωή, μην την εκτονώνεις στο ταίρι σου δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει η κυριαρχικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.