Χθες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από την εκπομπή που εργάζεται αποκάλυψε πως αυτός και η Ιλένια Γουίλιαμς αποφάσισαν μετά από πέντε χρόνια σχέσης να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο χωρισμός του ζευγαριού εκτός από την εκπομπή του Γώργου Λιάγκα συζητήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε.

Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς (βίντεο)

Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση; Δεν το ξέρω. Από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε πως ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική.

Ο Δημήτρης είχε και πάρα πολύ δουλειά. Είναι και κοντά στη μητέρα του που περνάει δύσκολα μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



«Μιλώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί πρέπει να είμαστε σωστοί και όταν παίζουμε μια είδηση που αφορά έναν άνθρωπο, τον οποίο γνωρίζουμε, μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του και να έχουμε τη δική του άποψη.

Η αλήθεια είναι ότι από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε ότι ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική όπως τη φαντάζονταν.