Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν παντρεύτηκαν κρυφά τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ένα δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Τη Δευτέρα όμως, το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ξανά στη Νότια Καρολίνα, μπροστά σε 154 καλεσμένους.

Ο γάμος τελέστηκε σε έναν στενό, οικογενειακό κύκλο και εκτός από τους συγγενείς του ζευγαριού καλεσμένοι ήταν και οι πιο κοντινοί τους φίλοι, μεταξύ αυτών, ο Τζέιντεν Σμιθ (γιος του Γουίλ Σμιθ) και οι αδερφές Τζένερ, Κάιλι και Κένταλ.

View this post on Instagram

Kylie Jenner e Jaden Smith apareceram! #BieberWedding #justinbieber #haileybieber 💍👰😍💒

A post shared by Larissa Lira (@beliebersbrasilbackup) on

Για τη διαμονή τους έχουν επιλέξει το Montage Palmetto Bluff, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ενώ θα ανταλλάξουν τους γαμήλιους όρκους του μέσα σε ένα πολυτελές, ξύλινο κάστρο, που βρίσκεται μέσα σε ένα ιδιωτικό χωριό, το οποίο περικυκλώνεται από χώρους πρασίνου. Την τελετή ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι με πολύ χορό, αλλά και πολλές φωτογραφίες.

Η πανέμορφη νύφη επέλεξε ένα μίνι μεταξένιο φόρεμα σε ιβουάρ απόχρωση, σχεδιασμένο από τη γνωστή σχεδιάστρια νυφικών, Vivienne Westwood, το οποίο συνόδευσε με τα πέδιλα 'Aveline’ του Jimmy Choo. Μάλιστα, το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από οργανικά υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Ο γαμπρός, λίγο πριν τον γάμο θέλησε να κάνει στον εαυτό του ένα γαμήλιο δώρο, αγοράζοντας ένα ρολόι αξίας 50.000 δολαρίων, γεγονός που μοιράστηκε με τους φίλους του στο Instagram.

View this post on Instagram

@justinbieber:”A minha noiva é🔥”. #bieberswedding 💍🤵🏼👰

A post shared by Larissa Lira (@beliebersbrasilbackup) on

Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση, τη διακόσμηση της οποίας είχε αναλάβει η εταιρία που αναλαμβάνει και τις δεξιώσεις των Oscar και των Grammy, ενώ τη γενικότερη διοργάνωση του γάμου ανέλαβε η Mindy Weiss, η οποία στο παρελθόν έχει αναλάβει τη διοργάνωση των γάμων των Kardashians, της Ellen DeGeneres, της Sophia Vergara, της Heidi Klum και του Channing Tatum.

Ο Τζάστιν και η Χέιλι πριν τη γαμήλια τελετή, μάλιστα, παρέθεσαν δείπνο, στο οποίο συμμετείχε ο πολύ στενός οικογενειακός κύκλος του ζευγαριού. Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Τζάστιν και η Χέιλι έφτασαν στην τοποθεσία του γάμου τους με ένα χλιδάτο ιδιωτικό αεροπλάνο.