Tον γύρο του Διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα μια παλαιότερη συνέντευξη (από το 1998) της λατίνας σταρ, όπου δεν χαρίζεται καθόλου μιλώντας για την Gwyneth Paltrow, τη Winona Ryder, τη Salma Hayek, τη Madonna και την Cameron Diaz, που ήταν ήδη διάσημες τότε.

Η συνέντευξη ήρθε ξανά στην επιφάνεια, αφότου ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε αποσπάσματά της, την προηγούμενη εβδομάδα.

«Είναι μια σεξοβόμβα και αυτοί είναι οι ρόλοι που της ταιριάζουν. Εγώ κάνω διαφορετικά πράγματα» είχε πει για τη Salma Hayek. «Αυτό που με κάνει όμως και γελάω είναι πως όταν είπε ότι της πρότειναν τον ρόλο για την ταινία Selena (σ.σ. είχε τελικά πρωταγωνιστήσει η Lopez), ήταν ένα τραγικό ψέμα.

Αν το έκανε για να είναι στα φώτα της δημοσιότητας τότε αυτό είναι το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει»

Για την Gwyneth Paltrow είχε σχολιάσει ότι τη θυμάται περισσότερο για τη σχέση της με τον Brad Pitt: «Πείτε μου τι ακριβώς έχει κάνει. Ορκίζομαι πως δεν τη θυμάμαι να συμμετέχει πουθενά. Έχω ακούσει πιο πολλά για την εκείνη και τον Brad Pitt, παρά για τη δουλειά της».

Eκείνη την εποχή, η Lopez δήλωνε ότι δεν ήταν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια της Winona Ryder. «Είναι γλυκιά και ταλαντούχα πάντως, και θα μου άρεσε και μόνο για το γεγονός ότι μοιάζει με τη μεγάλη μου αδερφή, τη Leslie».

Επίσης, αποκάλεσε την Cameron Diaz «ένα τυχερό μοντέλο που της δόθηκαν πολλές ευκαιρίες και εύχομαι απλώς να τις είχε αξιοποιήσει καλύτερα. Είναι πολύ όμορφη και έχει πολύ ωραία παρουσία πάντως, και όταν την είδα στον "Γάμο του Καλύτερού μου Φίλου" σκέφτηκα ότι όταν την σκηνοθετούν μπορεί να είναι καλή».

Όσο για τη Madonna, είχε δηλώσει: «Αν τη θεωρώ εξαιρετική performer; Ναι. Εξαιρετική ηθοποιό; Όχι. Η υποκριτική είναι αυτό που κάνω, οπότε είμαι πιο αυστηρή με τους ανθρώπους όταν λένε "Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό, μπορώ να παίξω". Σκέφτομαι "μην μπαίνεις στα χωράφια μου"».

Φυσικά ο χρήστης έφερε ένα θέμα στην επικαιρότητα, που ήταν ξεχασμένο, και απολάμβανει τους καρπούς της δουλειά του.. Δείτε την εδώ