Οι τελευταίες ημέρες βρήκαν τον Ashton Kutcher σε μια καταιγίδα αρνητικής δημοσιότητας, χωρίς να φταίει ο ίδιος. Η πρώην σύζυγός του Demi Moore, εν αναμονή της αυτοβιογραφίας της αποφάσισε να βγάλει στη φόρα όλα τις κρυφές λεπτομέρειες του γάμου τους που κράτησε από το 2005 ως το 2013.

Η 56χρονη, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί ανοιχτά τον πρώην σύζυγό της πως την ανάγκασε να συνευρίσκεται ερωτικά και με άλλους ανθρώπους, κάτι που η ίδια αποδέχτηκε για να τον κρατήσει κοντά της.

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη για την αποβολή που είχε στο παιδί του Kutcher σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, για την οποία η ίδια ρίχνει ευθύνες μόνο στον εαυτό της, μιας και δεν σταμάτησε να καταναλώνει αλκοόλ και να παίρνει ισχυρά παυσίπονα και ήταν ήδη μεγάλης ηλικίας.

Η Μοοre αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο γάμος της με τον 41χρονο γόη του Hollywood τερματίστηκε όταν εκείνος ενώ την είχε απατήσει δις, αποφάσισε να την εγκαταλείψει.

Ο Kutcher, δεν φαίνεται να είναι χαρούμενος με τις αποκαλύψεις.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο 41χρονος σήμερα ηθοποιός είναι ευτυχισμένος και παντρεμένος με την Mila Kunis ενώ έχουν αποκτήσει μαζί την δυο παιδιά, την πεντάχρονη ετών Wyatt και τον σχεδόν τριών ετών Dimitri.



Η απάντηση του Ashton ήταν φαρμακερή αλλά to the point και ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Θα έγραφα ένα φαρμακερό tweet, ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπί, αλλά μετά είδα τον γιο, την κόρη και την σύζυγό μου και το διέγραψα».