Ο ράπερ του απόλυτου χιτ της χρονιάς αυτή τη φορά καταφέρθηκε εναντίον των Mad Video Music Awards αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της ιδιαίτερης εμφάνισής του στην τελετή απονομής, το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Sin Boy στα stories του αναφέρει πως τα Mad Video Music Awards και το MAD σαν κανάλι πριν την κυκλοφορία του "Μαμά?" δεν στήριζε τη δουλειά του ούτε τον είχε προτείνει ποτέ για κάποιο βραβείο.

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του φέτος, τα Mad VMA ισχυρίστηκε πως του έκαναν πρόταση να εμφανιστεί στη λαμπερή βραδιά με ένα act δύο τραγουδιών, του "Sientelo" και του "Μαμα?".

Όταν εκείνος αρνήθηκε «γιατί το θυμήθηκαν πολύ αργά» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, συνεργάτιδά του επικοινώνησε ξανά μαζί του και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος η διοργάνωση των βραβείων του προσέφερε ένα βραβείο σε «αντάλλαγμα» για να δεχθεί να εμφανιστεί στη σκηνή των Mad VMA.

View this post on Instagram

Ama lene oti apo mikro kai apo trelo mathenis tn alitheia tote respect stous dimiosiografus exun oloi dikio

A post shared by Lil Jesus (@isyourboysinboy) on

Εκείνος αρνήθηκε και πάλι ζητώντας να πληρωθεί κανονικά από την παραγωγή όπως θα συνέβαινε σε κάποια αντίστοιχη συναυλία ή εμφάνισή του, κάτι που δεν συνηθίζεται με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αφού εμφανίζονται εκεί στο πλαίσιο της προώθησης της δουλειάς τους και όχι με αμοιβή. Τελικά, ο Sin Boy ισχυρίστηκε πως έγιναν διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις με τον ίδιο να παίρνει τη μισή αμοιβή από αυτή που ζητούσε αρχικά και τελικά να κάνει «τη μισή δουλειά» αφού δεν άγγιξε το μικρόφωνο όσο βρισκόταν on stage για να πει τους στίχους των τραγουδιών του.



Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρόμοια «αποκάλυψη» είχε γίνει στο παρελθόν και από το περιβάλλον της Πάολα, με τα δημοσιεύματα της εποχής να κάνουν λόγο για «άτυπη συμφωνία» της τραγουδίστριας με την παραγωγή να παραλάβει δύο βραβεία που τελικά αθετήθηκε με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να έρθουν σε σύγκρουση και η εμφάνιση της Πάολα να εξαφανιστεί από την τηλεοπτική μετάδοση των βραβείων.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση του Sin Boy στα Mad Video Music Awards: