Νέες λεπτομέρειες και μια αδημοσίευτη φωτογραφία της, όταν ήταν έγκυος, από τον γάμο της με τον Άστον Κούτσερ παρουσίασε η Ντέμι Μουρ σε συνέντευξή της για την προώθηση του νέου βιβλίου της με τίτλο Inside Out.

H διάσημη ηθοποιός στη φωτογραφία που παρουσιάστηκε από το 2003 εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά αν και όπως έχει αποκαλύψει, απέβαλε όταν ήταν έξι μηνών έγκυος.

Η Μουρ είπε, επίσης, ότι είχε, μάλιστα, αποφασίσει και το όνομα του βρέφους: θα το έβγαζε Τσάπλιν-Ρέι.

Η 61χρονη σήμερα ηθοποιός περιέγραψε πώς ενημερώθηκε από τους γιατρούς για το νεκρό έμβρυο ενώ αποκάλυψε ότι μετά την αποβολή προσπάθησαν «αρκετές φορές» με τον κατά 15 χρόνια νεότερο της, Κούτσερ, μέσω εξωσωματικής αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

«Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο χαμένη και απελπισμένη ένιωθα. Δεν "έβλεπα" τίποτα μπροστά μου από όσα είχα, την οικογένειά μου δηλαδή Άσκησα μεγάλη πίεση στον Άστον» είπε η Μουρ.

Η ηθοποιός εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι μετά την αποβολή της «έσπασε» την περίοδο 20 ετών αποχής από ουσίες καθώς ξεκίνησε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες χαπιών, φτάνοντας σε κάποιο σημείο να παίρνει έως και 12 χάπια Vicodin την ημέρα.

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε η σχέση της με τον νεότερο της Κούτσερ είπε ότι «ήμουν μια 40χρονη που ζούσε μια μεγάλη ζωή και η ενήλικη ζωή του Άστον μόλις ξεκινούσε. Ένιωθα σαν μια 15χρονη που ήλπιζε κάποιος να την αγαπήσει».

Η σχέση τους, ωστόσο, δεν ήταν ανέφελη καθώς μόλις το 2003 η Μουρ έμαθε μέσω ειδοποίησης από την Google για μια απιστία του Κούτσερ την οποία, όπως λέει, ο ίδιος παραδέχθηκε. «Το μόνο που του είπα "μου κάνεις πλάκα;" και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα» είπε η Μουρ. Παρόλα αυτά το ζευγάρι έμεινε μαζί, παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε, τελικά, μετά από οχτώ χρόνια.