Η κόντρα Παπανώτα – Σπαλιάρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πόλεμο ανακοινώσεων. Μετά την ανάρτηση – απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα περί επιπέδου και ηλικίας στο Instagram ήρθε η απάντηση από το μοντέλο – ηθοποιό Γιάννη Σπαλιάρα.

Ο ηθοποιός (υπενθυμίζουμε μετέχει σε μεξικανική σειρά που προβάλλεται από το Netflix), πρώην παίκτης του Survivor και πολλά άλλα απάντησε και αυτός με τη σειρά του μέσα από τα Instastories.

«Όσο εύστοχα ο κορυφαίος δημοσιογράφος προσδιόρισε την ηλικία μου (είμαι 44 και όχι 50+) άλλο τόσο εύστοχα ήταν και όλα τα υπόλοιπα που έγραψε… η επιτομή της αξιοπιστίας. Καλή σεζόν!

"Η σκληρή απάντηση του Παπανώτα στον Σπαλιάρα" γράφουν και μπαίνω να διαβάσω και γέλασα πραγματικά.

Μην έχοντας τι να πει το εθνικό μας φτυάρι έγραψε ένα κατεβατό ψέματα… Ότι είμαι 50+, ότι δεν έχω επάγγελμα εννοώντας μάλλον ότι ασχολούμαι με πολλά πράγματα -και πού είναι το κακό αν κάποιος παίζει σε σίριαλ και φωτογραφίζεται κιόλας;

Λες και είμαι ο μόνος που το κάνει, ας πούμε, και οι υπόλοιποι Έλληνες ηθοποιοί άντρες και γυναίκες και τραγουδίστριες και παρουσιαστές δεν φωτογραφίζονται και διαφημίζουν προϊόντα σε περιοδικά και στο insta, ότι είμαι γνωστός από τη δήλωσή μου λες και δεν έχω 25 χρόνια καριέρας και περάσματα από τις ειδήσεις.

Χα χα χα ναι, αυτό φταίει μάλλον γιατί στην Ελλάδα όταν ακούμε ένα όνομα Παπανώτας δεν μας έρχονται στο μυαλό οι λέξεις προσβολές, χολή και κακία αλλά η λέξη ειδήσεις», έγραψε ο Γιάννης Σπαλιάρας.




Πάντως και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στον Σπαλιάρα σχετικά με την ηλικία του αναρτώντας στο Instagram του την ηλικία που δίνει το wikipedia για το μοντέλο.