Ο Γιώργος Λιάγκα την Τετάρτη είχε γίνει έξαλλος με τη συμπεριφορά της Ειρήνης Καζαριάν μιλώντας στους δημοσιογράφους για την απόφασή της να παίξει στο θέατρο.

Το μοντέλο απάντησε στους επικριτές του με μία φωτογραφία στο instagram και ο παρουσιαστής το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας, είναι ντροπή. Αυτό το κορίτσι, κατ’ αρχήν, δεν είναι όμορφο. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, για μένα δεν είναι όμορφη.Το παιδί αυτό σου λέει ότι δεν είναι ανάγκη να σπουδάσω για να κάνω κάτι. Ζούμε, λέει, σε άλλη κοινωνία, σε σύγχρονη κοινωνία. Το μήνυμα που περνάει είναι ότι στη σύγχρονη κοινωνία, αν περάσεις από ένα ριάλιτι είτε λέγεσαι Ντάνος είτε Καζαριάν, μπορείς να γίνεις ηθοποιός, παρουσιαστής…Δεν ξέρει το ρόλο, δεν ξέρει τι παίζει, δεν ξέρει να διαβάζει, ωραία… εικόνα! Δεν πρέπει να το μήνυμα να είναι ότι πολύ εύκολα μπορεί να γίνει κάποιος ηθοποιός ή οτιδήποτε άλλο, θέλει κόπο. Αυτό το μήνυμα περνάει η κοπέλα», είχε πει χθες.

Μετά το μήνυμα του μοντέλου στους επικριτές του ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:«Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι. Εγώ θα έπαιρνα το φίμωτρο από τον Χόπκινς και θα της έλεγα βούλωσέ το κοπέλα μου δηλαδή. Έλεος. Βγήκε ο Μπέζος χθες στη Φαίη, βγήκαν σοβαροί ηθοποιοί και την έκραξαν. Και αντί να τη μαζέψουν απαντάει με τον Χόπκινς; Ο σκηνοθέτης δεν τη μαζεύει;».