Στη βάπτιση του γιου του πλαστικού χειρουργού Θανάση Αθανασίου και της δερματολόγου συζύγου του Ντόλυς Φατσέα στην Πάρο βρέθηκαν  ο Τζώνυ Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβα.  Το μυστήριο συγκέντρωσε πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ εντύπωση έκανε η παράκληση του ζευγαριού να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. 

Το μυστήριο που έγινε στην Πάρο συγκέντρωσε πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ εντύπωση έκανε η παράκληση του ζευγαριού να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά. 

Νονοί του μικρού Λεωνίδα, ήταν η κα Άννα Πασσιά Λογοθέτη και η κα Μαρίνα Λεοντίτση Στέγγου.

Η βάπτιση τελέστηκε παρουσία πλήθους συγγενών και αγαπημένων φίλων του ζευγαριού που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για να ευχηθούν στον νεοφώτιστο Λεωνίδα, ενώ τo προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί ένα φαντασμαγορικό party στο bar  «Agosta», «σήμα κατατεθέν» της νυχτερινής διασκέδασης στην Πάρο, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του διάσημου πλαστικού χειρουργού. Μετά το μυστήριο της βάπτισης ακολούθησε δεξίωση στον πολυχώρο του «Aspro Seaside» στον Αμπελά Πάρου. Ανάμεσα στους δεκάδες καλεσμένους ήταν και οι τραγουδιστές και κουμπάροι του ζευγαριού, Nίκος Κουρκούλης και Κέλλυ Κελλεκίδου που απογείωσαν το κέφι με τις πολλές επιτυχίες τους, ενώ όλο τον κόσμο διασκέδασε με ένα εκρηκτικό live performance το συγκρότημα «Alcatrash». Ανάμεσα στους συγγενείς και φίλους του ζευγαριού, διακρίναμε τους, Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανό Δέλλα, την Αννίτα Ναθαναήλ, τον Τζώνη Καλημέρη με την Χριστίνα Κοντοβά, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Νικολέττα Καρρά, την Στέλλα Δημητρίου και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.