Μόλις λίγα 24ωρα μετά, μάλλον τα υπονοούμενα επιβεβαιώνονται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι τελικά ο παρουσιαστής των live στο «Voice».

Μαζί του θα είναι και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος θα αναλάβει το υπόλοιπο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο Αντώνης Ρέμος αντικαθιστά τον Κωστή Μαραβέγια στη θέση του τέταρτου κριτή.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο αντικατάστασης ενός ακόμη μέλους της κριτικής επιτροπής κάτι που θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακή καθώς ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζει ήδη δύο εκπομπές «Το Μεσημέρι με τον Γιώργος Λιάγκα» και το «Guess My Age».

Λίγα 24ωρα μετά, όλα είναι στον αέρα καθώς δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις και οι μνηστήρες για τις κενές θέσεις του σόου είναι πολλοί.

Οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα παρουσιαστή δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, ενώ το τελευταίο όνομα που συζητήθηκε για την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα από την πλευρά του Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη.

Όλες οι επίσημες ανακοινώσεις για την τελική σύνθεση του «Voice» αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.